Hågensen: - Livet smiler om dagen

Ingvill Hågensen og Atle Hartz gifter seg 8.august, noen måneder senere venter paret sitt første barn.

Ingvill og kjæresten Atle har mye bra å se fremover mot. 8.august blir de mann og kone. Atle Hartz fra Sokna er en stor grunn til at Ingvill valgte å signere kontrakt med Hønefoss BK i 2018.

— Ingvill Hågensen
Hun står så langt bokført med 42 kamper og 38 scoringer for klubben. 24-åringen har kastet inn håndkle for denne gangen, men målet til vår målfarlige spiss er å entre HBK trøya igjen høsten 2021.

Foruten bryllupet 8.august venter paret som er bosatt på Sokna sitt første barn i starten av februar.

- Nå er det mye spennende som skjer for min del. Livet smiler om dagen, til tross for at jeg må stå på sidelinjen og se på at de andre jentene spiller videre uten meg i 1. div. Jeg har kastet inn håndkleet for denne gang, men har et mål om å være tilbake igjen til høstsesongen 2021. Akkurat nå fokuserer jeg mest på bryllupet vårt som er rett rundt hjørnet. Også gleder både Atle og jeg oss masse til vi skal få en sønn i starten av februar, sier en stolt og glad Ingvill Hågensen til honefossbk.no

Vi ønsker Ingvill og Atle lykke til i den spennende tiden som venter!

Jan Gundro Thorstensen og klubben ønsker Ingvill og Atle lykke til!