Halle og Dalen har valgt kapteinsteam

Seks spillere skal representere Hønefoss BKs kapteinsteam i 2023

Årets kapteinsteam består av seks spillere: Durim Muqkurtaj er kaptein, mens Lars Ivar Slemdal blir visekaptein. Øvrige representanter i teamet er Sivert Nilsen BuktenAhmed El Amrani, Lars Rydje og Omar Fonstad El Ghaouti.

Durim Muqkutaj er ikke uvant med rollen som kaptein for Hønefoss BK. 29-åringen fra Gran bar kapteinsbindet for Hønefoss BK mot Kristiansund (borte) for første gang i 2014.

Durim som kaptein var et enkelt og naturlig valg

— Jan-Remi Dalen

Lars Ivar Slemdal hadde rollen som kaptein i Bærum før han skrev kontrakt med Hønefoss BK.

Sivert Nilsen Bukten har hatt kapteinsbindet i Hønefoss BK en rekke ganger.

Omar og Ahmed spillere med erfaring med spill på et høyere nivå. Tilsammen har de samlet over 50 kamper i HBK drakta.

Lars Rydje er registrert med 48 kamper, men da har ikke debuten hans for Hønefoss BK blitt fanget opp, så med spilletid i cupen mot Hallingdal har han nådd 50 kamper.

Jan-Remi om valget av Durim som kaptein

- Durim som kaptein var et enkelt og naturlig valg. Han er en naturlig ledertype og en 100% klubb mann som har et sterkt ønske at vi skal lykkes som lag. En som stiller krav og bryr seg om alle rundt seg på en veldig bra måte. Bidrar ekstremt mye både på og utenfor banen og er en naturlig vinnerskalle. Han har vist en ekstrem mentalitet ved å komme tilbake fra alvorlige skader gjentatte ganger. Han er i tillegg godt likt av alle i og rundt klubben, sier Jan-Remi Dalen om valget av kaptein.

Vi gratulerer gutta med ansvaret!

Annonse: