Halvard og Mads har fått amatørkontrakt

Halvard Kvamme Urnes (16) og Mads Volden (16) har skrevet under amatørkontrakt med Hønefoss BK

I ettermiddag møtte vi to veldig fornøyde gutter etter at de hadde signert en ettårig amatørkontrakt med klubben.

- Dette gir inspirasjon og motivasjon til å satse videre med fotballen, sier Volden og Urnes samstemte til honefossbk.no

Både Halvard og Mads fikk sin debut på seniornivå i årets PostNord-liga med Hønefoss BK. Halvard kom inn som innbytter mot Elverum og Stabæk 2, mens Mads fikk sine første minutter med seniorfotball mot Nybergsund IL Trysil.

Guttene har ellers i denne sesongen vært viktige bidragsytere på våre G16 og G19 lag.

Fredrik Palerud Hansen trener for G16 laget denne sesongen ga denne beskrivelsen av guttene tidligere i denne sesongen:

Halvard Kvamme Urnes: Kaptein på G-16. Han har enorm løpskapasitet, god spilleforståelse og fantastisk i 1.forsvarer rollen. Bruker begge bein og gjør sjelden feil. Midtbanespiller. En gutt med rett innstilling og holdninger.

Mads Volden: Midtbane/kantspiller. Meget god en mot en, liker å utfordre motstander. Fantastisk avslutningsteknikk.