Halvspilt serie, nå venter del 2

Vi har nå nådd halvspilt serie i 1.divisjon. Stabæk har så langt innfridd favorittstempelet de hadde før seriestart.

Halvspilt serie

Våre damer ligger på en 4 plass etter at alle lag har møttes en gang i 1.divisjon.

Fløya (førsteplass 2019) og Fart (nedrykk fra toppserien 2019) har ikke vunnet noen av sine 9 første kamper, og er begge før del 2 på nedrykksplassene.

Stabæk har innfridd som forhåndsfavoritt til opprykk til toppserien med 8 seire og 1 tap på de ni første rundene. Bak seg har de et annet lag som var ventet å kjempe i toppen Øvrevoll Hosle (7 seire og 2 tap).

Det har blitt scoret 158 mål på de ni første rundene, av de har våre damer scoret 25 av dem, noe som gjør dem til det mestscorede laget etter at del 1 er fullført i 1.divisjon.

Av våre 25 mål har Silje Bekkåsen Nyhagen scoret 11 av målene, noe som er flest i 1.divisjon.

Dommerne har delt ut 71 gule og 1 rødt kort. HBK-spiller Martine Skogstad Falkeid har samlet flest gule (3). KIL/Hemne spiller Dina Hellebust Hegerberg eneste spiller som har pådratt seg rødt kort etter ni runder.

Del 2: 1.divisjon 2020

Andre halvdel av sesongen starter fredag 11.september på Nadderud kunstgress kl.20.00 der vertene tar i mot Hønefoss BK.

Første møte mellom lagene (1.august) på Aka Arena endte med 2-0 seier til tabelleder Stabæk. Melissa Linn Berman Bjånesøy og Zara Katarina Jönsson med hver sin scoring tidlig i hver av omgangene. Vi har også møttes til to treningskamper, en før og en etter nedstengingen av Norge, begge endte med tap 1-0.

Kristine Hille-Bekkestad har reist hjem til Ål for å avslutte skole, hør intevjuet med Jan Gundro Thorstensen for å vite mer om grunnen.

IMG_5669
Vi takker Kristine Hille-Bekkestad for hennes bidrag i klubben. Vi håper våre veier krysses igjen om noen år.

HBK TV har tatt en prat med Jan Gundro Thorstensen om halvspilt serie, Kristine Hille-Bekkestad tilbake til Hallingdal og starten av del 2 der vi møter serieleder Stabæk førstkommende fredag.

Bilder fra tirsdagens trening på Aka Arena