Hamborg har signert ut 2024

Synne Kristine Hamborg (21) har signert ny kontrakt som strekker seg ut 2024.

Synne Kristine Hamborg (21) har vært med siden oppstarten i 2015 (4.div). Hun var også spilleren som scoret vårt første seriemål mot Vikersund en kamp våre damer vant 19-0 i seriepremieren på Aka Arena 30.april 2015.

Synne Hamborg nærmer seg 150 spilte kamper siden oppstarten tilbake til 2015. Hun har også notert seg for over 40 scoringer siden hun satt sitt første mot Vikersund (2015)

Nærmer seg 10 år i klubben

- Det er jo alltid gøy med ny kontrakt! Nå runder jeg straks 10 år i klubben (slutten av august) og da er det jo ikke noe bedre måte å feire det på enn og ta flere år, sier 21-åringen til honefossbk.no

Har vært med fra starten

- Det har vært utrolig morsomt og stort å få være med på hele reisa frem til nå, så det ville vært dumt å gi seg nå.

Masse glede, utfordringer og opplevelser

- HBK gir meg enda masse glede, opplevelser og sportslig utfordringer som gjør at jeg kan utvikle meg både som spiller og person. Jeg har enda mye igjen jeg kan utvikle meg på, som jeg gleder meg til å jobbe mot.

Ser frem til flere år i klubben

- Jeg er derfor veldig glad for flere år i klubben med alle venna og håper på mange gode opplevelser også frem i tid. Heia HBK, avslutter Synne

Vi som klubb er utrolig glade for at hun nå har satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt som strekker seg ut 2024-sesongen. Vi ser frem til fortsettelsen!

Annonse: