Haugen (22) blir Hønefoss BK spiller

Frida Dybvig Haugen (22) kom til Hønefoss BK i september i år på lån fra Røa. 22-åringen har nå skrevet under en ettårskontrakt med Hønefoss BK.

Frida Dybvig Haugen kom til Hønefoss BK i september i år på lån fra Røa. 22-åringen fra Stange fikk med seg fem kamper for Hønefoss BK denne høsten. Tirsdag skrev kantspilleren under en ettårskontrakt med Hønefoss BK.

— Frida Dybvig Haugen

Haugen kom til Røa fra Fart foran sesongen 2019. Hun har 11 kamper i toppserien for Røa sesongene 2019 og 2020.

Kantspilleren har spilt ungdomsfotball for Stange før hun ble Fart spiller i 2015.

2022 sesongen fortsetter hun som spiller for Hønefoss BK i 1.divisjon.

Rett valg for meg

- Jeg har trivdes veldig godt i HBK nå som jeg har vært på utlån fra Røa. Veldig fin klubb og laget er enestående. Blitt veldig glad i jentene og jeg kjente at det var rett for meg å bli i HBK 1 år til. Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper på flere fine fotballøyeblikk neste sesong, sier Haugen til honefossbk.no

Vi ønsker Frida Haugen velkommen til Hønefoss BK!