HBK b-lag herrer i korona-karantene

En av spillerne på vårt b-lag herrer har fått påvist koronasmitte. Han sier at han egentlig har det bra, og er hjemme med symptomene feber, hodepine og hoste.

Den koronasmittede og alle spillere og trenere som trente med laget på onsdag 6. mai har blitt pålagt karantene i 10 dager. Dette skal bidra til å minimere sjansen for videre smitte.

Vi benytter anledningen til å minne våre lag om viktigheten av å følge koronavettreglene.

Disse kan du lese her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/nye-koronavettregler/

Husk på:

- Fortsett med gode hygienerutiner

- Ikke møt på trening dersom du føler deg syk

- Hold 1 meters avstand

- Tren med ett lag

Dette er en påminnelse til oss alle om viktigheten av at hver enkelt av oss gjør alt vi kan for å bidra til å minimere smitterisiko. Daglig leder i HBK har dialog med kommuneoverlegen og vi håndterer denne situasjonen i samsvar med råd fra Karin Møller. De som har vært i nærkontakt med en som har fått påvist smitte skal kontakte lege dersom de kjenner på noen av disse symptomene:

• Feber

• Hoste

• Tung pust

For alle andre spørsmål om korona kan du ringe den interkommunale vakttelefonen for korona

Koronakontoret for Ringerike, Hole og Jevnaker