HBK 2 tapte jevnspilt kamp

Det ble en spennende kamp søndag da HBK 2 sitt 3 div mannskap tok turen til Kristiansand og sin fjerde bortekamp på rad.

3 div. Seriekamp
Søndag 4. Juni 2023 kl. 15:00
Sukkervann stadion, Kristiansand

Randesund - HBK 2 (3-2) 3-2

Mål:
3 min 1-0 Maria Vang
18 min 1-1Tuva Johansen Bjørkeslett
32 min 1-2 Vilja Rejdemo (assist Heidi Obstfelder Svang)
41 min 2-2 Agate Gravdal
43 min 3-2 Maria Vang

HBK stilte med følgende tropp: Ella Svingerud, Nejira Ibrahimovic, Hanne Bråten Espe, Heidi Obstfelder Svang, Viola Slettli Selmer, Tuva Johansen Bjørkeslett, Nika Jakir, Vilja Rejdemo, Sunniva Agate Raaen, Frida Elise Gøtestam, Emmy Nikoline Strømnes og Luisa Arevalo.

HBK 2 tapte jevnspilt kamp i Kristiansand

Det ble en spennende kamp søndag da HBK 2 sitt 3 div mannskap tok turen til Kristiansand og sin fjerde bortekamp på rad. Motstander var Randesund. HBK tok initiativet i kampen og hadde nettopp hatt en god avslutning da Randesund fikk en overgangs mulighet etter 3 min som de scoret på. HBK fortsatt å inneha initiativet og det var svært fortjent da Tuva Johansen Bjørkeslett fikk fint treff fra ca 20 meter og ballen føyk inn i nettet. 10 min senere tok HBK fortjent ledelsen etter at Heidi Obstfelder Svang spilte gjennom Vilja Rejdemo, som satte ballen sikkert bak Randesund keeperen. Dette i en periode HBK spilte veldig bra.

Selv om HBK hadde ballen mest så kom hjemmelaget på farlige visitter og når HBK jentene fikk balltap både på midtbanen og i forsvaret, så ble vi straffet med to kjappe mål i mot rett før pause. Veldig synd siden jentene hadde godt tak på kampen...

3-2 til pause ble også sluttresultatet. Ingen mål i det som ble en jevn 2 omgang hvor Luisa Arevalo satte ballen i mål, men annullert på grunn av offside. Det tror vi var svært tvilsomt...

HBK jentene spiller en god kamp i dag. Mye fint spill, mange sjanser og har ballen mest. Vi har dessverre kun 12 spillere tilgjengelig i dag, det er veldig varmt, og 2 omg ble tøff. Det var mange tunge bein på slutten. Fire av spillerne var i tillegg med i sin tredje kamptropp på fire dager, hvorav cupkamp onsdag og bortekamp i Bodø fredag/lørdag - og så rett på buss til Kristiansand søndag.. Så det er flere faktorer som må legges til grunn for resultatet i dag..

All honnør til hele laget for topp innsats fra godt motiverte jenter som gjerne ville hatt poeng med tilbake til Hønefoss... Det hadde dere fortjent veldig..

Neste søndag er det endelig hjemmekamp igjen, selv om kampen spilles på Heradsbygda kunstgress pga knøttecupen på AKA. Da tar vi i mot Lyngdal kl 13:00 i 'bygda'. Velkommen på kamp..

Annonse: