HBK AKADEMIET 2019/20 - LEDIGE PLASSER

HBK tar i mot påmeldinger til HBK akademiet for skoleåret 2019-20

HBK Akademiet er et tilbud for fotballinteresserte gutter og jenter fra 2 til 8 klasse (Født 2012 til 2006). Her på akademiet har vi fokus på fotball, mestring og alle skal bli sett.  HBK Akademiet er fra høsten 2019 delt i to kategorier. En fotballfritidsordning for spillere fra 2 til 5 klasse (Født 2012 til 2009) Dette tilbudet er tirsdager, onsdager og torsdager.

I tillegg er det et eget opplegg for spillere fra 6 til 8 trinn (Født 2008 til 2006). Hvilke dager dette blir vil bli avklart i samråd med klubbene for en best mulig tilrettelagt hverdag.

Vi tar imot elevene fra kl 12.00, og har åpent til kl 17.00. Elevene blir delt etter alder, og følges opp på treningsfeltet. Her på akademiet serveres det brødmåltid med variert pålegg og oppkuttet frukt. Vi holder til i klubbhuset, rett ved siden av AKA arena. Her har vi perfekte treningsforhold året rundt. På sommeren bruker vi kunstgresset som ligger her ved akademiet, og om vinteren går vi inn i kunstgresshallen så lenge det er kaldt og snø. Treningene er varierte og tilrettelagt for hver enkelt gruppe.

Priser for Fotballfritidsordningen( 2 til 5 klasse)

Kr 1900,- pr mnd. For tre dagers aktivitet pr uke.

kr 1500,- pr mnd. For to dagers aktivitet pr uke.

kr 900,- pr mnd. For en dag med aktivitet pr uke.

HBK Akademiet Fotballfritidsordningen følger de samme retningslinjer som Skolefritidsordningen (SFO)Det kan søkes gjennom hele året og deltakere tas opp hvis det er plass.

Last ned søknadskjema her

Se opplegg for 6-7-8 klasse under bildegalleri

Opplegg for 6-7-8 klasse (Født 2008 til 2006).

Viktig å merke seg at det er et eget tilbud for 6-7-8 trinn hvor det gjennomføres et eget opplegg. Dette er et tilbud hvor det er større fokus på struktur/spillestil/rolletrening samt et kamptilbud utenfor ordinær sesong for klubbene.

Denne infoen blir sendt ut til alle klubbene Ringerike/Hole/Jevnaker

Ta kontakt med Morten/Frode ved interesse.

Spørsmål, henvendelser om ledig plass og påmeldinger til HBK-akademiet kan sendes til: