HBK AKADEMIET CHALLENGE 2020

I samarbeid med HBK Akademiet har foreldre og trenere fra HBK G/J 2014 og HBK G 2013 gjort klar for årets fotballutfordring

Søndag 18 oktober mellom klokken 1000 – 1330 vil HBK spillere i aldersgruppen 5-9 år teste sine fotballferdigheter som enkeltspillere og som lag.

Se link nederst i saken!

En stor takk til alle som stiller opp på dette arrangementet. Dette blir bra, og det vil bety utrolig mye for barna.

En stor takk også til HBK som har organisert pokaler til alle spillerne, og som også vil dele ut is til alle spillere når når kamper og øvelser er ferdig.

Tom-Erik Hovde har også ordnet med ekstra premier til spillere som utviser ekstra gode holdninger og følger opp HBK sine verdier og grunnprinsipper.

Vi må være forberedt på at det kommer en journalist fra Ring Blad som dekker arrangementet, så sørg for å stramme inn mage og få brystet frem på de rette tidspunkt når bilder tas!

Jeg har lagt inn all relevant informasjon under arrangementet på spond, men dere finner det også vedlagt i denne meldingen.

Jeg har vært i kontakt med kommunelegen og hun har godkjent at arrangementet kan foregå. 4 tinn på Ullerål er tilbake på skolen og ute av karantene fredag så dette har ikke lenger noen konsekvenser for spillerene som skal være med på arrangementet.

For at vi skal komme i gang med de første kampene og stasjonene klokken 1000 så er det viktig at alle spillere er samlet på stadioen innen klokken 0940. Vi vil starte å gi informasjon på høytaleranlegget fra klokken 0945.

Stasjonene vil være klare når dere ankommer, så de som har oppgaver må møte i tide slik at alt er klar til spillerne kommer.

Vi må ha et klart skille mellom tilskuere (tribune) og spillere (banen). Lagledere har et stort ansvar med å følge de forskjellige lagene under kamp og på de forskjellige stasjonene.

Utrolig viktig at lagledere snakker med spillerne før vi starter og vektlegger smittevettreglene og HBK verdiene - vinne med respekt og tape med respekt! Det bør oppfordres til at spillere som for eksempel klarer å komme i mål tidlig på 400 m løper tilbake og heier frem de andre spillerne på laget. Motiver spillerne til å oppmuntre hverandre under kamp og på stasjoner.

En av hovedgrunnene for at vi denne gangen gjennomfører stasjonene er for å ha en kontrollert lek for spillere mellom kamp, hvor vi forsøker å ha "kohorter" så langt det lar seg gjøre. Resultatene fra stasjoner vil ikke bli gjort tilgjengelig for spillerene, men de vil bli gjort tilgjengelig for Jawad og den enkelte trener. Ved å gjenta disse øvelsene i årene som kommer vil dette være et godt grunnlag for å gjøre treningene bedre - både for laget og enkeltspillere.

HBK AKADEMIET CHALLENGE 2020