HBK G14 med full kontroll mot Holeværingen og Strømsgodset

Begge våre G14-lag vant sine kamper sist uke mot Holeværingen (3.div) og Strømsgodset IF (1.div)

HBK G14-3. div
Tirsdag fikk HBK G14 besøk av Holeværingen på den nye kunstgressbanen. HBK tar kommandoen fra start og styrer det meste ut på banen, det ikke tar lang tid før vi belønning for innsatsen og går opp i ledelsen. Laget går til pause med en komfortabel 4-2 ledelse og god kontroll på kampen. I 2. omgang fortsetter vi å kontrollere kampen og scorer enda 4 mål, samtidig er vi uheldig og udyktig bak og slipper 4 mål. Ut fra banespill og sjanser vinner vi helt fortjent i dag.

I G14 3. div. stiller HBK med flere G13 spillere, da er det ekstra gledelig å se at spillerne tar nivået og i tillegg presterer godt.

 

HBK G14-1. div
G 14 med solid seier over Strømsgodset

G 14 fortsetter den gode høstsesongen med seier 4-2 over Strømsgodset. Med høyt og aggressivt press, mye ballbesittelse og mange målsjanser var det egentlig aldri noen tvil om hvem som skulle gå seirende ut av oppgjøret. Foreldre på sidelinjen og en svært fornøyd trener, Jawad, er enige om at dette er HBKs beste kamp så langt i høstsesongen.

18 grader og flomlys på Gullskogen nye kunstgress i Drammen ga de beste forutsetninger for god fotball. HBK gikk ut i et forrykende tempo og hadde full kontroll store deler av omgangen. HBK hadde flere store målsjanser, og etter 12 minutter kom det første målet. Aslak ble felt innenfor16-meteren, og Marius satt straffen overbevisende i mål. HBK fortsatte omgangen med mye ballbesittelse og godt spill, men manglet det siste lille foran mål. Mot spillets gang reduserte Godset etter 27 minutter og sørget for uavgjort til pause.

2. omgang fortsatte i det samme sporet. HBK økte raskt ledelsen med en fin dragning og et godt skudd av Vetle. Strømsgodset la seg overraskende lavt i banen og HBK hadde mye ball. Det høye presset førte til noen farlige Godset-kontringer, men Leon var solid og offensiv i HBK målet og avverget nesten alt som kom. Etter 47 minutter, igjen mot spillets gang, scoret Godset på et litt heldig langskudd. Resten av omgangen fortsatte i det samme sporet, og endelig fikk HBK uttelling for alle målsjansene de skapte. Casper sto for dagens soloprestasjon når HBK økte til 3-2 etter 58 minutter, og Aslak fullførte et godt HBK angrep med et enkelt mål etter 59 minutter. Resten av omgangen hadde HBK full kontroll mot et lavtliggende Strømsgodset.

Nå fortsetter høstsesongen hjemme mot Lier 16. september. Vi gleder oss til å følge denne gjengen som viser god utvikling og stigende form.

 

Annonse: