HBK G14 vinner fortjent mot JIF

Hønefoss Ballklubb gutter 14 spiller i serie med lokale lag. Årgangen stiller med to lag i serien som har på grunn av omstendigheter endt i samme serie.

Etter flere gode prestasjoner mot blant annet Ådal og Holeværingen var det på tide å møte Jevnaker hjemme på AKA Arena. Det går ikke 5 minutter før HBK har skapt flere gode muligheter og er nære på å ta ledelsen. HBK triller ball med høy intensitet og når Jevnaker får tak i ball går det ikke lang tid før HBK har kontroll på ball. Etter flere store målsjanser kommer endelig 1-0 målet, Even banker en retur fra 25 meter rett i mål! Etter første målet tar det ikke lang tid før Elias H setter ballen i mål etter en corner og like før pause økter Casper ledelsen til 3-1.

I andre omgang fortsetter HBK å styre kampen, mens Jevnaker blir løpende imellom. Vi er flinke til å finne hverandre i både mellomrom og bakrom, noe som fører at det blir vanskelig for Jevnaker å forsvare seg godt. Midtveis i andre omgang kombinerer Aslak fint med Vetle på høyresiden der førstnevnte banker ballen i mål. Utover omgangen har vi god kontroll på kampen og seieren er aldri truet.

- I dag viser gutta vinnervilje og god lagmoral. Vi skal dominere kamper og spille ut motstander og det får vi til i dag, sier lagets trener Jawad Rohin til honefossbk.no

Høydepunkter fra kampen kan ses i videovinduet under.