HBK G16 slår JIF

Mandag møtte guttene Jevnaker 2 på Jevnaker kunstgress i solskinn og mye vind og det ble storseier til guttene fra Hønefoss

Seriekamp G16 avd. 03

Jevnaker Kunstgress

Mandag 14.juni 19:30

 

Jevnaker 2 - HBK G16 Elite

0 – 17  (0-6)

 

Mål: Rasmus Berglund 4, Edvard Bekkestad 3, Wegger Bergsrud 3, Benjamin Skogmo 2, Andreas Dyrbeck 2, Oscar Halvorsen, Marius Aasheim, Henrik Raastad

Assist: Edvard Bekkestad 4, Rasmus Berglund 2, Wegger Bergsrud 2, Andreas Dyrbeck 2, Adrian Røine-Elsrud 2, Oscar Halvorsen, Henrik Raastad og Daniel Halvorsen.

 

Laget: Andreas Aareskjold Fredriksen, Magnus Lønnås-Färber, Edvard Holten Bekkestad, Daniel Halvorsen, Benjamin Skogmo, Oscar Aspelund Halvorsen, Adrian Røine-Elsrud, Andreas Dyrbeck, Marius Aasheim, Henrik Raastad, Rasmus Berglund og Wegger Kristoffer Bergsrud  

Kampen:

HBK G16 Elite spiller i serie med lokale lag på grunn av Korona pandemien og dette ga et veldig ujevnt resultat i en kamp mellom to lag som normalt ikke ville møtt hverandre.

Mandag møtte guttene Jevnaker 2 på Jevnaker kunstgress i solskinn og mye vind og det ble storseier til guttene fra Hønefoss med hele 17 scoringer, hvorav 6 ble scoret før pause.  Selv om Jevnaker 2 presset i perioder høyt, var guttene flinke til å ta av presset med å spille ball. Men med forskjellen i nivåene på lagene ble det mye ballspilling og guttene var flinke til å bruke tid på å bearbeide og bygge opp spillet bakfra.  Jevnaker 2 jobbet hardt, spesielt i 1. omgang og skapte et par halvsjanser de første minuttene, men det ble tidlig klart at HBK ville ta med alle poengene hjem og allerede etter 6 minutter scoret vi det første målet og bare 2 minutter senere gikk vi opp i 2-0 ledelse. Deretter ble det mye ballspilling før 3-0 ble satt inn etter 20 minutter, og i de siste 10 minuttene scoret vi ytterligere 3 slik at det sto 6-0 til pause.

I andre omgang fortsatte enveiskjøringen selv om det tok 10 minutter før det 7 målet ble satt inn. De siste 30 ble det tungt for Jevnaker og det rant inn ytterligere 10 mål de siste 30 minuttene og kampen endte 17-0 til HBK.  Det var forventet at det skulle bli enveiskjøring i denne kampen, men vi er samtidig glade for at vi får spille kamper, selv om det er store nivåforskjeller på de lokale lagene.

Torsdag 24. juni reiser guttene tilbake til Jevnaker for siste seriekamp i vårsesongen mot Jevnaker 1. Kampen spilles på Jevnaker Stadion klokken 19:00.

Annonse: