HBK G19 med ny sterk seier

Lørdag slo HBK G19 Heradsbygda 6-1 på Aka Arena. I kveld (tirsdag) ble det en ny 6-1 seier borte mot Solberg.

Vi har møtt Solberg flere ganger det siste året og vi vet at det aldri er enkelt, først og fremst fordi det er ett lag som er fysisk tøffe, kan spille tøft og de har enkelt spillere som kan styre kamper.

Våre gutter tar nok en gang føringen fra start og jobber knallhardt de første minuttene uten å få noen uttelling. Isteden er det Solberg som ufortjent tar ledelsen 1-0. Målet kommer etter en rar dommeravgjørelse som ender med gult kort til oss og ett frispark ute på kanten. Det er det som skal til for å tenne gutta, de viser en knallsterk moral og kjemper seg tilbake og klarer etterhvert å sette preg på kampen gjennom ett titalls sjanser som det er utrolig at ikke gir uttelling.

Men Hattrick kongen (Benhur Kidane Ghirmay) fra Lørdag viser igjen målteft og åpner kveldens konto. Benhur gir seg ikke før han står med tre scoringer, selvom det ene målet var ferdig scoret av Sander Mala.

Idag vinner vi som ett kollektivt sterkt lag, med en sterk benk som kniver om plassen på laget. Nå er vi i den luksus situasjonen at vi har så mange gode spillere at det er vanskelig å ta ut første 11. G19 fosser videre frem og onsdag 16. September byr vi til fest på Aka. Da kommer serieleder Godset på besøk og vi forventer fulle tribuner og masser av godt spill. Vi er nå snart halvspilt i serien og ligger på en knallsterk andre plass.

Laget er virkelig blitt ett lag og vi i trenerteamet er enormt stolte av det som guttene står for og den fantastiske oppbacking vi har i en engasjert foreldregruppe.

Solberghbk2020
Pausepraten hjalp, scoret fem ganger i andre omgang.

KAMPFAKTA

• Tirsdag 8. september - Solberg Kunstgress

• G19 KM avdeling

• Solberg - Hønefoss BK 1-6 (1-1)