HBK J13-1 med viktig seier mot Åssiden

Onsdag møtte HBK J13-1 Åssiden borte til sesongens tredje seriekamp.

HBK J13-1 med viktig seier mot Åssiden.

Onsdag møtte HBK J13-1 Åssiden borte til sesongens tredje seriekamp. Etter at vi tapte serieåpninga 0-3 mot Konnerud slo vi Drammens BK 6-1, så jentene hadde med seg en god opplevelse inn i kampen. 

Åssiden Stadion

J13 1. divisjon

Onsdag 11. mai 2022

 

SpillerneSelma Nielsen Brudvik, Johanne Ohren Thorstensen, Marie Aasheim, Annelen Jensen Gullen, Zahra Noorzai, Guro Bråthen Røste, Aila Koskela-Nordahl, Tilde Eriksen Langstrand, Sofie Olava Bakke Wormdal, Emma Lislegaard.

1 omgang bærer preg av slitne spillere etter biltur, men vi får inn et tidlig mål, og avslutter omgangen med 1-1. I pausen er vi enige om å være med tålmodig med ball og spille eget spill. Som sagt, så gjort, og vi får en andre omgang med flere sjanser og et bra spill. Dette fører da til at vi får inn 2-1 målet, og tar med seieren hjem til Hønefoss.

En av Åssidens spillere er dessverre svært uheldig i første omgang. Hun går inn i en takling på en av våre spillere, men ender opp med å skade seg stygt. Vi har i ettertid fått høre at hun fikk et komplisert brudd i ankelen som måtte opereres. Vi ønsker henne masse god bedring, og gleder oss til å se henne tilbake på banen.

I morgen(søndag) venter en ny kamp mot Konnerud på HBK-banen kl. 18.00, vi er klare for revansje!

Annonse: