HBK J15 hadde serielederen i knestående

Tirsdag 12. oktober kl. 19:30

Storm - HBK (0-0) 2-0

Laget:

Hedda Celine Rinde, Hanna Berg Houmb, Bertine Pedersen, Heidi Obstfelder Svang, Nina Dordievski, Camilla Rosenlund, Mathea Venåsen, Mia Solheim Gjetanger, Fiona Dybdal, Maya Unstad, Tyra Vangli Oldertrøen og Linnea Klevengen.

Kampen:

HBK J15 hadde serielederen i knestående, men det endte med et surt 0-2 tap i Skien

HBK J15 var på langtur til Skien tirsdag kveld og hadde serieleder Storm lenge i knestående, og kunne faktisk ha avgjort kampen med litt hell. Det ble en svært jevn og tett kamp på Gjerpen kunstgress, med to lag som kjempet om hver eneste ball. Tette dueller og mye midtbanekrig gjennom hele kampen. Godt forsvarsspill forhindret at begge lag kom til mange store sjanser i løpet av kampen, men noen avslutninger til begge lag ble notert. Keeper Hedda Celine Rinde stod på nytt en god kamp for HBK og tok hånd om det meste som kom.

Ut fra 1 omgang var HBK det førende laget og jentene gikk til pause med god tro på at de skulle påføre serielederen sesongens første tap. 2 omgang var like jevn og tett som første. God intensitet og til tider høyt tempo som gjorde at kreftene etter hvert begynte å ta slutt. Dessverre hadde HBK kun en reserve tilgjengelig for kampen grunnet sykdom og skader. Her hadde hjemmelaget mer krefter å sette innpå utover i kampen, og 11 minutter før slutt lå ballen i HBK nettet. Fint gjennomløp og god avslutning på skudd, utagbart for keeper.

Tror alle som fulgte kampen hadde stor medfølelse for jentene da målet kom. Etter å ha kjempet for poengene i 70 minutter kom først det ene og så mål nummer to kun 3 minutter senere. Nok en gang et velplassert skudd som det var fint lite å gjøre noe med. Dobbelt urettferdig, men dette er også en del av fotballærdom som må tas inn. Jentene gav absolutt alt kampen ut – 12 jenter som hadde gjort en meget god kamp i 73 minutter brukte de siste syv minuttene på å forsøke å få en redusering. Ingen gav opp og de kom veldig nære i avslutningsminuttene. Dessverre ingen poeng med tilbake til Hønefoss, men fortsatt 3 plass på tabellen i Interkretsserien.

Neste kamp er mot Flint Tønsberg torsdag om en uke. Heia HBK..