HBK J16 utslått av NM kvalifiseringen på straffespark

Det er kjipt å bli slått ut på straffesparkkonkurranse når det står om videre deltakelse i NM J16.

NM kvalifisering J16: HBK - Snøgg

NM Kvalifisering J16

AKA Arena

Søndag 19. juni kl. 17:30

HBK – Snøgg (0-0) 0-0 0-0 e.e.o 1-3 straffer

Mål: Fiona Dybdal (straffesparkkonkurranse)

Assist:

HBK`s beste: Viola Slettli Selmer

Laget: Elise Ullern Nicolaisen, Hanna Berg Houmb, Bertine Pedersen, Heidi Obstfelder Svang, Hedda Celine Rinde, Mathea Venåsen, Viola Slettli Selmer, Camilla Rosenlund, Fiona Dybdal, Linnèa Ringman Klevengen, Adele Brandal Eriksen, Helene Elise Spetalen, Aurora Opsahl Hagen, Anna Kristiansen Midtbø, Nina Dordievski, og Ella Heie

                                                                                                          

HBK J16 utslått av NM kvalifiseringen på straffespark

Det er brutalt og kjipt å bli slått ut på straffesparkkonkurranse når det står om videre deltakelse i NM J16. Men det ble altså resultatet etter at det både stod 0-0 ved full tid og etter ekstraomganger søndag kveld. HBK jentene kom fra seier og tøffe dueller mot Runar på fredag og kjente nok den matchen i kroppen. Det ble aldri det samme trykket i 1 omgangen som laget viste mot Runar, men de klarte likevel å produsere et par gode sjanser før pause. Det stod imidlertid uavgjort til pause.

2 omgangen startet med et bedre trykk fra HBK sin side, bedre kommunikasjon og bevegelse. Laget ble stadig farligere, men de tok ikke alltid godt nok vare på sjansene sine. Snøgg lå godt og kompakt bakover og satset på fart fremover når de gikk på løp. Det var en god motstander HBK møtte, men ikke bedre enn at vi absolutt kunne ha avgjort kampen i spilletiden. Nærmest var kanskje Anna Kristiansen Midtbø med et langskudd som trolig hadde duppet ned i nettmaskene på 9 av 10 keepere, men Snøgg hadde en forholdsvis høy keeper som i full strekk klarte å få kontroll på skuddet.

HBK slapp Snøgg lite til i kampen og de sjansene de hadde tok vår keeper Elise Ullern Nicolaysen seg av. Hun hadde flere gode inngripener gjennom kampen. Kampen ebbet ut med 0-0 både ved full tid og etter 2x5 min med ekstraomganger. Da var det klart for straffesparkkonkurranse som dessverre endte med 1-3 tap for HBK jentene, og med tanke på Gothia cup senere i sommer bør vi nok øve litt på straffer fremover. Fiona Dybdal scoret på straffe for HBK, mens Snøgg var stødige og satte alle sine, utagbart for keeper.

Vi er utrolig stolte av jentene våre som har hatt tre tøffe matcher på 6 dager, mot henholdsvis Re Tønsberg, Runar og Snøgg. Sett kampene under ett så har de levert en utrolig bra uke og vi kan gå inn i en siste treningsuke på AKA før det blir en velfortjent sommerpause.

Takk til alle som stilte opp for oss i dag, både lystavle, innmarsj og speaker er ikke vanlig for jentene, derfor var det ekstra morsomt i dag. Takk til Baard og Øystein som satt i bua og fulgte med, takk til Eli som kampvert – og igjen til damene i kiosken som tjener penger som vi kan benytte som felleskasse i Gothia cup.

Nå er det snart ferie for mange – det gleder vi oss til, men først skal flere av spillerne delta i kampen mot Stoppen på tirsdag.

Annonse: