HBK Jenter 15 – Kretsmestere Buskerud 2021

Hønefoss Ballklubb jenter 15 (spillere født i 2006) ble kretsmestere i Buskerud og fikk pokalen overlevert av Buskerud fotballkrets i pausen på siste hjemmekamp for herrelaget.

HBK J15 har bestått av 18 spillere, samt trener Hallvard Tallerud, assistent trener Christian Pedersen og lagleder Kåre Svang.

Av dagens 18 spillere har fem av jentene vært med fra oppstarten på laget for ni år siden (2012). Laget har i alle år vært «Ringerikes lag» med spillere fra hele syv barneskoler på det meste.

Laget har i alle år bestått av 16-20 spillere i troppen og det har vært en meget høy oppmøteprosent på treningene uansett årstid. Laget har alltid bestått av svært treningsvillige spillere.

Laget har de siste årene hatt deltakelse i mange turneringer, med blant annet Norway cup og Adidas cup som de mest kjente, og flere pokaler har blitt tatt med hjem til Hønefoss. Dette er imidlertid første gangen jentene blir kretsmestere.

I dag består laget av spillere fra Hønefoss, Tyristrand, Sokna, Jevnaker, Modum, Hallingdal og Hedalen – til sammen 18 spillere. Høstsesongen har imidlertid vært utfordrende for laget med skade på tre viktige spillere.

Det var derfor imponerende at laget endte på en 5. plass i interkretsserien for Buskerud/Vestfold/Telemark, (kun to mål bak 4. plassen) – og endte opp som beste lag fra Buskerud som gav dem en fortjent KM-tittel.

Krestmester 2021 - pokal.jpg
Kretsmestere 2021 - Hønefoss BK J15

Følgende spillere er kretsmestere for HBK J15:

- Agate Maribo Sognelien

- Ada Nordli