HBK kvinner: Gjør jobben

Vi måtte vente vel og lenge på første scoring i ettermiddagens kamp mot tabelljumbo Fjellhamar.

Våre damer avgjorde seriemesterskapet forrige helg da de slo Høybråten og Stovner 6-1 på bortebane.

Om det var årsaken til at det gikk noe trått i ettermiddagens kamp mot tabelljumbo Fjellhamar vites ikke, men vi måtte vente lenge på kampens første mål på Fjellhamar stadion.

Allerede etter 15.minutter ble Iselin Barclay de Tolly Nitter skadet.

- Jeg vet svært lite selv enda. Var i en duell og fikk en kraftig vridning i kneet. Veldig smertefullt, men umulig å si hvilken alvorlighetsgrad. Må bare vente på MR og krysser fingrene for at alt er helt inni der, fortalte Nitter til honefossbk.no

Surt

- Men surt at det skal skje nå, sier Nitter som selvfølgelig tenker på de viktige kval-kampene til 1.divisjon

Vi håper Iselin blir kampklar igjen raskt!

Ingen mål i første omgang

0-0 til pause var nok overraskende for de fleste når topplaget møtte bunnlaget. Fjellhamar forsvarte bra, og slapp ikke våre damer til mange mulighetene i første omgang.

Vi måtte vente helt til klokken var passert 79.minutter før det ble noe juble for på Fjellhamar stadion. Silje Bekkåsen Nyhagen scoret 1-0 målet for oss, mens Kristine Dahl Myrberg økte til 2-0 med sin første scoring for Hønefoss BK.

Silje også med kampens siste scoring når hun fastsetter sluttresultatet til 3-0.

Lotta og Hulda debuterte

Lotta Rongved fikk sin første kamp for A-laget. Lotta er kaptein på vårt rekrutt lag i 3.divisjon. Hun har flere sesonger i Hønefoss BK, men er opprinnelig fra Haugsbygd.

Hulda Margret Brynjarsdottir fra Island fikk også sin første kamp for A-laget mot Fjellhamar. Brynjarsdottir har erfaring fra islandsk 1.divisjon.

Hulda og Lotta
Hulda Margret Brynjarsdottir og Lotta Rongved debuterte for A-laget mot Fjellhamar.

Laget som startet mot Fjellhamar: 1 Karolina Dabrowska Westbyn, 3 Ida Kristine Løvbrøtte, 6 Tonje Färber, 9 Madelen Dalland Larød, 16 Kristine Dahl Myrberg, 7 Malin Edwin, 11 Synne Kristine Hamborg, 14 Iselin Barclay de Tolly Nitter, 22 Martine Skogstad Falkeid, 5 Ingvill Hågensen, 21 Silje Bekkåsen Nyhagen

Benken: 12 Karianne Kvissel Ohren, 17 Lotta Rongved, 18 Hulda Margret Brynjarsdottir, 24 Live Svendsen

Slik kom målene:

Fjellhamar - Hønefoss BK 0-3 (0-0)

79.min 0-1 Silje Bekkåsen Nyhagen

82.min 0-2 Kristine Dahl Myrberg

85.min 0-3 Silje Bekkåsen Nyhagen

Med dagens resultater er HBK hele elleve poeng foran tabelltoer Kongsvinger - SE TABELL ⇓

Screenshot_2018-10-06 2 div Kvinner avd 01 2018 - Tabell

Siste hjemmekamp i 2.div onsdag 10.okt kl.18.45

Damelaget spiller sin siste seriekamp for sesongen onsdag 10.okt kl.18.45 mot Hallingdal. Her vil det komme representanter fra NFF Buskerud for å markere at damelaget er blitt seriemestere i 2div 2018.

MØT OPP OG STØTT DAMENE I SISTE SERIEKAMP ONSDAG 10.OKTOBER KL.18.45 PÅ AKA ARENA!!