HBK med tre jentelag i Gothia cup

HBK med tre jentelag i Gothia cup

Tidlig søndag morgen satte tre jentelag fra Hønefoss Ballklubb kursen for Gøteborg og deltakelse i Gothia cup. HBK stiller med en stor tropp på ca. 60 spillere som skal spille i klassene J13, J15 og J16. Det blir mange spennende kamper mot lag som vi aldri tidligere møtt. J13 skal inn i gruppespill mot BK Häcken og Stångebro United fra Sverige, samt Regents Park FC fra England. J15 møter de tre svenske lagene Färjestadens Goif, Hörby FF og Falköpings KIK fra Island. HBK sitt jenter 2006 lag, som til daglig spiller i J17 interkrets, spiller i J16 klassen i Gothia cup. De møter to svenske lag i Geffle IF og Kristianstads DFF, mens de også skal få stifte bekjentskap med laget Redlands fra California, USA. Det kan bli et morsomt møte.

Alle lagene spiller sine gruppespillkamper fra mandag til onsdag, mens cupspillet starter på torsdag.

Gothia cup er en verdens største fotballturneringer hvor det er påmeldt 1608 lag fra 59 nasjoner.

Bare i J16 klassen er det påmeldt 83 lag fra 9 nasjoner (Sverige, Island, Norge, USA, Tyskland, England, Brasil, Sør-Afrika og Mexico).

Spennende kamper venter både spillere, trenere, lagledere og foreldre.