HBK mot Korona

Er dette den viktigste kampen for Hønefoss Ballklubb i klubbens historie? Kjøp billett til kampen og vær med på å støtte HBK og to frivillige organisasjoner, Røde Kors og Frivillighetssentralen.

Kjære HBK’ere og lokalpatrioter.

Sesongen skulle vært i gang for vårt damelag i 1. divisjon, og sesongstarten rett rundt hjørnet for både store og små, men slik blir det dessverre ikke. Sesongen er i første omgang utsatt til slutten av mai og dette skaper store økonomiske utfordringer for mange idrettslag i Norge. Hønefoss Ballklubb går glipp av sårt tiltrengte inntekter som er viktig for å drifte klubben.  
Hele verden kjemper nå mot koronaviruset og vi håper du som supporter, sponsor eller støttespiller vil være med HBK i vår kamp.  
Kjøp billett til kampen mellom HBK og Korona og bidra til at Hønefoss Ballklubb kommer seg trygt igjennom denne tøffe tiden. Vær med på å fylle vår virtuelle AKA-Arena! Kanskje kan vi sette publikumsrekord.

Du kan velge mellom to billettpriser:
Barn  kr 55,- Voksne  kr 110,-

Dere kan vippse til: 564639 HBK Billetter

Hønefoss Ballklubb ønsker også å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og av de totale inntektene som kommer inn så gir vi:
10 % til Røde Kors Ringerike og Hole

10 % til Ringerike Frivilligsentral

MÅL 1.MAI:500
SOLGT PR 22.APRIL236

Tusen takk til alle som har mulighet til å bidra, enten ved å kjøpe billetter eller ved å dele informasjon om kampen på sosiale media.  
#VierHBK

Annonse fra Obos-ligaen: