HBK og HIL har startet samarbeid på G19 nivå 2

I høst har Hønefoss Ballklubb og Heradsbygda IL startet samarbeid på G19 nivå 2, der hensikten har vært å gi et best mulig tilbud til juniorspillere som ikke nødvendigvis ønsker å satse fullt på fotball.

Etter to kamper står juniorene med to seiere og overbevisende prestasjoner. 

Kampen mellom HBK/HIL G19 ble avholdt på gressbanen på Åmot stadion 1/9 mot Åmot/Vikersund.

Kampen er 3 min gammel når HBK/HIL oppskriftsmessig ruller opp et angrep på høyrekanten, innlegg 45 på bakerste stolpe 0-1.

Gutta har alt banespillet i 1 omg, Åmot/ Vikersund får også en spiller utvist etter 35 min. HBK/HIL leder 1-3 til pause.

Vi starter 2 omgangen med store endringer i formasjon og flere innbyttere starter omgangen. I løpet av 10 minutter, ligger gutta under med 5-3. Etter 65 min , endres formasjonen tilbake til start formasjonen, og det foretas noen innbytter, og etter 75 min utligner vi, og ut kampen er det et lag på banen, og gutta vinner vel fortjent 5-9.

Milan Daban og Emil Standahl Teien oppnådde begge hat trick. Øvrige målscorer var Chris Sassita Nzanzu, Oddbjørn Eilertsen-Sandum og Henrik Perlt Fossen. God innsats fra gutta, og vi begynner å bli samspilte og en gruppe.

Annonse: