HBK-seieren glapp på overtid

Hønefoss BK var veldig nær seieren mot Medkila, men en scoring av vertene fem minutter på overtid sørget for uavgjort på Harstad stadion.

1.omgang: En omgang våre damer har god kontroll de første 35.minuttene. Vi kommer til et par store sjanser ved Silje Bekkåsen Nyhagen som treffer tverrligger. Nevnte Nyhagen har også et skudd som går like utenfor målet til Hanne Larsen i Medkila målet.

I det 24.minutt tar vi ledelsen etter en meget god prestasjon av Tanja Løfshus nå hun treffer bra på et langskudd som går over vertenes keeper og i mål.

Medkila mer med de siste 10.minuttene av omgangen uten at de klarer å overliste Karolina Westbyn i HBK-målet.

2.omgang: Våre damer åpner også den andre omgangen med å presse hjemmelaget. Vi kommer til noen "nesten" sjanser, men uten at vi greier å overliste Medkila keeperen i den andre omgangen. Hjemmelaget jakter utligning i sluttminuttene på Harstad og fem minutter på overtid klarer supertalentet  Linnéa Solvoll Laupstas etter mye klabb og babb foran HBK målet etter corner å overliste Karolina Westbyn.

Det ble også det siste som skjedde i oppgjøret mellom MedKila og Hønefoss BK, dermed ender det 1-1.

Våre damer hadde fortjent seieren i ettermidaggens kamp på Harstad stadion.

Vi er fortsatt ubeseiret etter 5.runder i 1.divisjon.

KAMPFAKTA

• 1.divisjon kvinner

• RUNDE 5

• Søndag 12.mai - Harstad stadion