Heggset fortsetter som trener

Bård Heggset fortsetter som ass.trener i Hønefoss BK også i 2020

Det er nå klart at Bård Heggset fortsetter jobben som ass.trener for Hønefoss BK også i 2020 sesongen.

Bård Heggset blir også i 2020 en del av trenerteamet til vårt A-lag i Norsk Tipping-ligaen. Han forteller at samarbeidet med Luke Torjussen har fungert veldig bra, selv om det har vært både oppturer og nedturer denne sesongen. Luke Torjussen og Bård Heggset traff hverandre første gang i 2015 da Torjussen var juniortrener og Heggset var ass.trener hos Bærum. Nå tar de år nummer to sammen i Hønefoss.

- Kan du si ltt om hvordan sesongen 2019 har forløpt?

- Det første året har vært preget av både oppturer og nedturer. Spesielt mai måned var tøff med mange nedturer sportslig og mange skader. Stallen vi hadde på det tidspunktet tålte ikke så mange skader. Vi fikk ikke trent ordentlig og det gikk utover kvaliteten i kamp. Fra juni og frem til nå har det vært en fin opptur. Når det er sagt så tror jeg den tunge perioden var lærerik for både trenere, spillere og klubb. Den oppturen fortjente spesielt alle de flotte folka i og rundt klubben. Da tenker jeg først og fremst på Arne Palerud som gjør alt for spillerne og oss trenere. Men også tilskuerne våre som lager god stemning på alle hjemmekamper og som også reiser til Nord-Norge og støtter oss der. De fortjente bedre enn vi presterte i Mai.

- Noen ord om hvorfor du tar et år til Hønefoss BK?

- Om vi var på etterskudd med stallen i januar føler jeg vi er på offensiven før neste sesong. Utrolig Morro å se at så mange allerede har signert . Det gjorde også valget mitt mye enklere. Selv om jeg var i samtaler med andre klubber på samme nivå om hovedtrenerjobb så føler jeg veldig vi har unfinished business her. Og ikke minst har vi flott spillergruppe som vi tror skal bli ennå bedre neste år.

- Du har jo kjent Luke Torjussen siden 2015 da dere møttes i Bærum. Kan du si litt opp hvordan samarbeidet mellom dere har fungert?

- Samarbeidet med Luke har fungert veldig bra. Vi utfyller hverandre og utfordrer hverandre på en fin måte. Selv om han er sjefen og er den som fikk smake pisken når det gikk dårlig, og er den som kommer på sokkel utenfor AKA når vi forhåpentligvis kommer i mål med dette prosjektet, så er han inkluderende og lydhør. Flink til å delegere også. Så man føler man får bidratt.   Til Tottenhamsupporter å være en ganske ok kar.

Gleder meg stort til å samarbeide med Luke, Runar, Arne og ikke minst spillerne også i 2020, avslutter Bård Heggset

Vi er veldig fornøyd med at Heggeset blir med i trenerteamet rundt Luke Torjussen også i 2020!