Hei alle deltakere

Så er det endelig klart for Kiwi Knøttefestival på Hønefoss igjen.

Hei alle deltakere

Så er det endelig klart for Kiwi Knøttefestival på Hønefoss igjen. En cup som har vært arrangert siden 1979 og vi er stolte over at vi også i år klarer å lage en folkefest og fotballminner for livet for store og små.

For at helgen skal gå så «knirkefritt» som mulig, ønsker vi å komme med litt informasjon som både dere som lag, men også andre gjester, vil ha nytte av. Del derfor gjerne dette informasjonsskriv til andre som skal til Idrettsparken for å se fotball denne helgen.

Atkomst og parkering

Kiwi Knøttefestival arrangeres i Hønefoss idrettspark, Ringeriksgata 13, 3510 Hønefoss.

Her nede er det begrenset med parkeringsmuligheter, men vi vil ha mange P-vakter til stede som har som oppgave å lede dere til ledige plasser. Det er viktig at alle følger de henvisninger de får slik at flest mulig kan parkere ved anlegget. Se ellers eget vedlegg med tanke på parkering i Idrettsparken.

Dette er ett sentrumsområde med masse bebyggelse, det er derfor veldig viktig at alle følger vanlig p-kultur og tar hensyn til de som bor her.

De som har mulighet, vil vi oppfordre til å gå eller sykle, eller finne parkering oppe i byen. Ved Hønefoss Arena er det privat parkering, her kan man således ikke stå.

Parkering er mulig på Gamle Eikli skole, Hønefoss Videregående skole og Ringerike videregående skole. Disse områdene ligger i gangavstand til idrettsparken.

Kommer man med buss, bobil, større kjøretøy, så er det ikke plass her nede. Da må man slippe av spillere og finne en annen tilvist plass. Ta kontakt på forhånd så skal vi være behjelpelig med henvisning.

Personer med parkeringstillatelse (HC-Kort) kan parkere ved Kunstgresshallen. Gyldig bevis fremvises p-vakt og man henvises videre inn i området.

Baner

Det er utarbeidet eget banekart, se vedlegg. Man kan fritt bevege seg mellom de forskjellige baner.

Premiering

Premieutdeling skjer ved HBK klubbhus. Her skal man møte etter siste kamp, og lagleder leverer liste med navn til ansvarlig for utdeling. Ved opprop kommer man frem og mottar premie. Det vil være anledning til å ta lagbilde på seremonien. Ber om at alle respekterer avgrensninger, slik at det blir enkelt å ta bilde for alle foreldre/foresatte/andre.

Toaletter

Toaletter er godt merket og blir jevnlig rengjort, oppdager dere at det er tomt for papir eller annet så ber vi dere om å gi beskjed til en av funksjonærene som er til stede for dere.

Publikum

Vi forventer mye publikum, noe som er veldig hyggelig. Vi ønsker alle velkomne. Vi har noen begrensninger med tanke på hvor man kan oppholde seg.

AKA Arena; Her er det kun spillere, trenere og lagledere som har adgang. Publikum må forholde seg til tribune anlegget

HBK Banen; Her er det kun spillere, trenere og lagledere som har adgang. Publikum må stå på utsiden av banen, slik at alle kan se godt.

Kryptovault; Her kan man stå rundt hver bane.

Alle gressbaner; Her kan publikum stå rundt banene, men sørg for å holde avstand til linjene, slik at dommer og spillere får gode arbeidsforhold. Gi god plass til Lagets personer.

De som ønsker å ha med seg telt, parasoller, stoler, bord etc. Bes om å sette dette opp på steder som ikke kommer i konflikt med kampavvikling eller andre publikummere. Det er ikke lov med egne griller.

Aktivitetspark

KIWI vil ha en egen mini-park med konkurranser og aktiviteter, denne er åpen mellom 10-14 begge dager.

Uttrekkspremier

I samarbeid med KIWI vil vi trekke ut premier til både lag og spiller. 1 lag vil få 20 billetter til Norge-New Zealand på Ullevaal den 25. juni. Vi trekker i tillegg ut en heldig vinner som får en landslagsdrakt signert Martin Ødegård og en som får en Matchball signert Martin Ødegård.

Mer informasjon om dette vil komme når det nærmer seg Cupstart til helgen.

Sekretariat

Befinner seg i HBKårneren og er bemannet gjennom hele turneringen, her får du svar på det meste. Du kan henvende deg pr. telefon til leder av sekretariatet Peter Bekkestad 916 81 785

Turneringsregler

Vedlagt finner dere også turneringsreglementet, det er basert på NFF sine regler, og bør være kjent for alle.

Sanitet

Røde kors vil være tilstede hele helgen, og vil være plassert sentralt i anlegget. Ta kontakt med en av funksjonærene om behov for hjelp skulle oppstå

FairPlay

KIWI Knøttefestival er ett arrangement for barn, vi oppfordrer alle til å sette seg godt inn NFF sine FairPlay regler. Vi forbeholder oss retten til å irettesette og i verste fall bortvise personer som ikke etterlever dette.

Annonse

Turneringsregler

Banekart

Oversiktsbilde

Infoskriv

knøttefestival (2).jpg
 

 

Annonse: