Helge R. Olsen & Sønn AS fortsetter å pryde hjørnet

Ny avtale signert for 2018

Helge R Olsen & Sønn AS 2018

Helge R. Olsen & Sønn signerte denne uken en ny avtale for sesongen 2018. 
Mange har et forhold til dem da dem i mange år har vært en betydelig aktør i sitt respektive marked her i regionen. 

Helge R Olsen & Sønn AS vil som vanlig pryde hjørnet mellom Hønefoss Sparebank tribunen og Sparebank 1 Ringerike Hadeland Tribunen. 

Kort om Helge R. Olsen & Sønn AS: 

Helge R. Olsen & Sønn AS er et transport- og spedisjonsfirma med baser i Oslo, Hønefoss og Halden. Vi skreddersyr transportløsninger både nasjonalt og internasjonalt – primært i Europa.

Vår erfaring gjennom over 75 år i bransjen gjør at vi kan tilby en rekke forskjellige tjenester innen logistikkfaget. Noen av tjenestene vi kan tilby er fortolling, spedisjon, tankbiler for kjemikalietransport, transport av nye og brukte lastebiler og busser, containertransport, transport av lange / brede kolli, oversjøisk transport, lagring av gods på egen terminal samt en egen avtale med Forsvaret som omhandler lagring og drifting av FLO’s basemateriell. Her er vi med på etablering av leire i utlandet, hvor vi bl.a. har vært i Afghanistan og bistått forsvaret med oppsetting av telt.

Dokumenterte arbeids- og rapporteringsrutiner gir god og sikker transport, hver gang. At vi har kunder som har vært med oss i svært mange år tar vi som et tegn på at vi både er konkurransedyktige på pris og har høy kvalitet på våre tjenester. Samtidig ønsker vi hele tiden å bli enda litt bedre – på alle områder.

Vi har som mål at vi alltid skal være seriøse, kompetente, og engasjerte.

Kontakt Helge R Olsen & Sønn AS

Annonse fra Obos-ligaen: