Historisk avspark for HBK-damene kl.14.00

I dag lørdag kl.14.00 spiller våre damer sin første kamp i Norsk Toppfotball (1.divisjon kvinner) mot Byåsen på Byåsen Arena.

Etter oppstarten i 4.divisjon i 2015 har vårt damelag hatt en eventyrlig reise, som nå er kronet med spill i 1.divisjon 2019.

Smått utrolige 444 mål har laget scoret i seriespill fra 2015 til å med 2018 sesongen. Alle sesongene har laget vunnet sin avdelinger og rykket opp tre ganger.

Sesongene 2017 og 2018 begge i 2.divisjon har vår toppscorer Silje Bekkåsen Nyhagen scoret 73 mål (69 serie) (1 cup) og (3 Kval).

Foran debut sesongen i 1.divisjon har klubben signert Anniken Eek og tvillingene Guro og Stina Næss Berge.

Lørdagens motstander Byåsen endte på tredje plass i fjorårets 1.divisjon, og blir således en hard nøtt og knekke for våre damer, men langt fra umulig.

Treningskamper opp mot seriestarten mot divisjonskolleger:

Hønefoss BK - Øvrevoll Hosle 2-1

Hønefoss BK - Grei 1-0

Hønefoss BK - Snøgg 4-1

Laget som starter mot Byåsen: Karolina Dabrowska Westbyn, Madelen Dalland Larød, Kristine Dahl Myrberg, Stina Næss Berge, Martine Skogstad Falkeid, Guro Næss Berge, Maja Tryterud, Synne Kristine Hamborg, Anniken Eek, Ingvill Hågensen, Silje Bekkåsen Nyhagen (kaptein)

Innbyttere: Karianne Kvissel Ohren, Ida Kristine Løvbrøtte, Tonje Färber, Malin Edwin, Julie Simonsen Solberg.