Hønefoss BK G19 Kretsmester 2020

Hønefoss BK G19 ble i kveld overrakt pokalen fra NFF Buskerud som kretsmester 2020.

Bilde: Bak fra venstre: Magnus Johannessen(ass.trener), Daniel Bakken, Simen Mala, Artur Saakian, Didrik Strømsod, Kornelius Kolstø, Simen Skille, Ole Sælid, Petter Lindemann, Halvard Kvamme Urnes, Knut Emil Kolstø(lagleder), Marko Jankovic(Trener) Foran fra venstre: Sebastian Ask, Torjus Vinjevoll, Mathias Nilsen, Niklas Schwarts, Markus Øverby, Sander Mala, Mads Volden, Fredrik Loe, Benhur Kidane Ghirmay. Ikke tilstede: Mohammad Alarnaout, Jardar Stensby, Sindre Bråthen og Martinius Løvli

Annerledes året 2020 skulle i kveld avsluttes med kamp mot Solberg, men omstendighetene ville det annerledes. Stort sykdomsfrafall hos Solberg gjorde at kampen foreløpig er utsatt så vil tiden vise om det lar seg gjøre å få den spilt.

Allerede før siste runde var det klart at vi ville ta første plassen, Mjøndalen slo Modum forrige runde og vi ledet med 6 poeng før siste kamp på AKA. Sesongen har vært svært annerledes enn vi så for oss og målene vi satt før sesongsstart måtte justeres flere ganger etter hvert som landet åpnet opp og nye regler kom frem med tanke på hvem vi kunne møte.

I januar og februar spilte vi vinterserie, dette er en egen serie hvor man kvalifiserer seg til NM.

NM ble avlyst og selv om vi hadde 3 av 3 seiere og 11 + i målforskjell så ble det bom stopp.

Hele våren gikk vi og ventet på at alt skulle åpne og at vi skulle komme i gang med kvalifisering til Interkrets, det ble det heller ikke noe av og det ble klart for Kretsmesterskap for Buskerud i August. Vi har spilt 7 kamper, 1 uavgjort og resten seiere.

Gjennom 2020 har vi scoret mye  mål, snittet per kamp ligger på drøyt 5 og med ett solid forsvar har det blitt få baklengs også.

Troppen har gjennom sesongen vært stabil og god, med ett aldersspenn fra 16 til 20. Etter sommeren har vi hatt 2 stk som har dratt på studier og militæret, men stammen i troppen har vi klart å beholde. Etter endt sesong nå er det 7 spillere som blir for gamle til å spille junior, men vi har stor tro på at vi også neste år skal klare å hevde oss i toppen av Buskerud fotballen. God rekruttering fra yngre lag vil være en viktig faktor og det jobbes bra i HBK systemet for å utvikle nye talenter.  

Vi er stolte av det gutta har fått til, det de har prestert både på og utenfor banen står det stor respekt av. Godt samhold, god moral og stor treningsvilje, det gir også gode resultater.

Årets kamper

Hønefoss BK - Mjøndalen 5-1

Modum FK - Hønefoss BK 1-1

Hønefoss BK - Heradsbygda 6-1

Solberg - Hønefoss BK 1-6

Mjøndalen - Hønefoss BK 2-4

Hønefoss BK - Modum FK 5-1

Heradsbygda - Hønefoss BK 1-7

 

Annonse: