Hønefoss BK har inngått et samarbeid med Fuel of Norway

Vi gleden av å fortelle at Hønefoss BK har inngått et samarbeid med Fuel of Norway.

Fuel of Norway driver med sportsernæring og satser mot norsk ren energi. Produktene deres er basert på frukt og bær og er 100% naturlig.

Siden produktene er basert på naturlige ingredienser gjør dette at sportsdrikken er fri for E-stoffer og har et lavt syrenivå som gjør at sportsdrikken ligger på en behagelig pH på 5,02. På grunn av det lave syrenivået og en pH på 5,02 gjør det at drikken både er skånsom for magen og bedre for tennene enn annen leskedrikk. Sportsdrikken kommer i fire smaker og er glutenfri.

Fuel of Norway er opptatt av å få frem viktigheten av samarbeid og støtte, spesielt blant barn og unge. Sammen med oss som klubb/idrettslag, satser dem på både topp- og breddeutøvere.

Fuel of Norway ønsker å bidra med både energi, økonomiske tiltak og tiltak for å holde barn og ungdom lengre aktive innad i idretten.

Ved kjøp av Fuel of Norway produkter gjennom deres App i Google Play og App Store, vil du støtte klubben med et betydelig beløp som går tilbake til breddeidretten.

Sammen med oss vil Fuel of Norway støtte oppunder unge og lovende utøvere!

Drikk #pureenergy og støtt klubben!

IMG_2910
Luke Torjussen hovedtrener for A-laget til Hønefoss BK i Norsk Tipping-ligaen er meget fornøyd med sportsdrikken fra Fuel of Norway

BESØK HJEMMESIDEN TIL Fuel of Norway