Hønefoss BK, Knøttefestivalen og KIWI er en god match

HBK er veldig glad for å kunne presentere KIWI som ny hovedsponsor for Knøttefestivalen ut sesongen 2023.

Knøttefestivalen arrangeres i år for 42. gang. Tradisjonelt sett har det vært en juni-cup, men i år ser vi oss nødt til å endre på dette på grunn av korona-situasjonen. Vi skal derfor ha KIWI Knøttefestival helgen 14. og 15. august, og vil ta i bruk hele idrettsparken, inkludert den nye kunstgressbanen vår. KIWI Knøttefestival er for barn fra 6-12 år og samler 250 lag fra hele Østlandet. Det er bare å glede seg!

For oss i HBK er det svært gledelig å få med oss på laget en sterk samfunnsaktør som KIWI. Gjennom sitt store nettverk av butikker landet rundt har de kjennskap og kunnskap om hva som er viktig i lokalsamfunnet. KIWIs viktigste målgruppe er barnefamilier, og vi ser at fotball er den idretten som favner klart flest barn, ungdom og foreldre.

Både HBK og KIWI har fokus på at alle skal bli sett, uansett tilhørighet og at fotball skal være en idrett for alle. Mangfold og inkludering er noe vi alle må ha i våre tanker. ALLE SKAL MED!

Kontaktperson HBK: Knut Emil Kolstø, 4125 9441

Kontaktperson KIWI: Espen Eriksen, sponsoransvarlig, 9068 4341

Vi ønsker KIWI med sine grønne drakter velkommen på laget. Vi gleder oss stort til årets KIWI Knøttefestival!

KIWI hovedsponsor
Fra venstre Christian Ødegård,Distriktssjef at KIWI minipris - Espen Eriksen, Sponsoransvarlig i Kiwi - Knut Emil Kolstø, Daglig leder Hønefoss BK - Thomas Snekkersveen, Regionsjef, Oslofjord Vest. Var alle meget fornøyde med at KIWI går inn som hovedsponsor av knøttefestivalen. Avtalen varer til og med 2023.

Kiwi Knøttefestival 2021

KIWI Knøttefestival 2021 blir i år arrangert lørdag 14.august og søndag 15.august. Påmelding av lag kan gjøres frem til 1.august.

Påmeldig av lag

KIWI LOGO_uten