Hovda (30) klar for sin tiende sesong

Tor Øyvind Hovda er klar for sin tiende sesong med A-laget til Hønefoss BK!

Tor Øyvind Hovda har i dag signert ny kontrakt som strekker seg ut sesongen 2020.

2014 og 2015 sesongene ble det fotball for svenske Kalmar og Åtvidabergs FF.

Hjertet mitt er grønt, og jeg klarte ikke la være å ta et år til i HBK-drakta

— Tor Øyvind Hovda
2016 signerte 30-åringen fra Heradsbygda en toårskontrakt med Sarpsborg 08.

Hovda kom tilbake til Hønefoss BK foran sesongen 2018 etter det har 30-åringen spilt 41 obligatoriske kamper for oss og scoret 3 mål (alle mål scoret i 2019)

Tor Øyvind Hovda debuterte for Hønefoss BK allerede i 28.oktober 2007 mot Skeid en kamp vi vant 3-0 (Bislett stadion)

29.juni 2008 scoret han sitt første mål for klubben mot Sogndal på Fosshaugane Campus.

HJERTET MITT ER GRØNT

- Jeg er veldig glad for å ha signert ny kontrakt med HBK. Føler vi har noe riktig bra på gang, noe vi viste frem i høstsesongen. Hjertet mitt er grønt, og jeg klarte ikke la være å ta et år til i HBK-drakta. Håper på mange gode opplevelser på AKA arena neste år, sier Hovda som nå er klar for sin tiende sesong med A-laget til Hønefoss BK

Vi som klubb er selvfølgelig veldig godt fornøyd med at kaptein Tor Øyvind Hovda er med oss videre i 2020.

Her er Tor Øyvind Hovda i aksjon mot Finnsnes tidligere i år.