Hovda har re-signert

Tor Øyvind Hovda er klar for sin niende sesong med A-laget til Hønefoss BK!

Hovda blir med i 2019

Tor Øyvind Hovda har i dag signert ny kontrakt som strekker seg ut sesongen 2019.

Tor Øyvind debuterte for Hønefoss BK allerede i 28.oktober 2007 mot Skeid en kamp vi vant 3-0 (Bislett stadion)

2014 og 2015 sesongene ble det fotball for svenske Kalmar og Åtvidabergs FF. 2016 signerte 29-åringen fra Heradsbygda en toårskontrakt med Sarpsborg 08.

Vi som klubb er veldig fornøyd med at Tor Øyvind Hovda som snart nærmer seg 160 obligatoriske kamper for klubben blir med oss videre også i 2019.

Stor tro på prosjektet

- Jeg er veldig glad for å fortsette i HBK. Med den nye treneren har det kommet nye og spennende tanker inn, og jeg har stor tro på prosjektet, sier Hovda

Jobb i DnB

- For meg har det også vært viktig å begynne på en karriere utenfor fotballbanen, og med denne avtalen kan jeg kombinere fotball med ny jobb i DnB, sier Hovda

Skal bli pappa

- Samtidig skal jeg bli pappa til våren så hele denne totalpakken gjorde valget enkelt. Jeg kan ikke vente med å starte sesongforberedelsene i januar, og håper alle med et bankende HBK-hjerte kommer og støtter oss igjennom sesongen, konkluderer en fornøyd Tor Øyvind Hovda etter at ny kontrakt er undertegnet.

- Tilslutt vil jeg ønske alle supportere en fortsatt god jul og et godt nyttår, så satser vi på at 2019 blir et fantastisk år, avslutter den erfarne midtbanespilleren til honefossbk.no