Bama Knøttefestival

Informasjon til alle deltakere, spillere og foresatte

Så er det endelig klart for Kiwi Knøttefestival på Hønefoss igjen.

Informasjon til alle deltakere, spillere og foresatte

Så er det endelig klart for Kiwi Knøttefestival på Hønefoss igjen. En cup som har vært arrangert siden 1979 og vi er stolte over at vi også i år klarer å lage en folkefest og fotballminner for livet for store og små

For at helgen skal gå så «knirkefritt» som mulig, ønsker vi å komme med litt informasjon som både dere som lag, men også andre gjester, vil ha nytte av. Del derfor gjerne dette informasjonsskriv til andre som skal til Idrettsparken for å se fotball denne helgen.

Atkomst og parkering

Kiwi Knøttefestival arrangeres i Hønefoss idrettspark, Ringeriksgata 25, 3510 Hønefoss.

Her nede er det begrenset med parkeringsmuligheter, men vi vil ha mange P-vakter til stede som har som oppgave å lede dere til ledige plasser.

Det er for tiden bygge aktivitet i området rundt idrettsparken, så det er færre p-plasser enn vi normalt sett har

Det er viktig at alle følger de henvisninger de får slik at flest mulig kan parkere ved anlegget. Se ellers eget vedlegg med tanke på parkering i Idrettsparken.

Dette er ett sentrumsområde med masse bebyggelse, det er derfor veldig viktig at alle følger vanlig p-kultur og tar hensyn til de som bor her.

De som har mulighet, vil vi oppfordre til å gå eller sykle, eller finne parkering oppe i byen.

Ved Hønefoss Arena er det privat parkering, her kan man således ikke stå.

Parkering er mulig på Ringerike rådhus, Gamle Eikli skole, Hønefoss Videregående skole og Ringerike videregående skole. Disse områdene ligger i gangavstand til idrettsparken.

For de som ønsker å parkere i idrettsparken, er det parkeringsgebyr på 50,- per dag, det kan man betale på Vipps eller kontant ved ankomst.

Kommer man med buss, bobil, større kjøretøy, så er det ikke plass her nede. Da må man slippe av spillere og finne en annen tilvist plass. Ta kontakt på forhånd så skal vi være behjelpelig med henvisning.

Personer med parkeringstillatelse (HC-Kort) kan parkere ved Kunstgresshallen. Gyldig bevis fremvises p-vakt og man henvises videre inn i området

Baner

Det er utarbeidet eget banekart, se vedlegg.

Banene er både gress og kunstgress, legg merke til banenummer og benevnelse, så er det enklere å finne frem. Alle baner er i tillegg merket med nummer festet til hvert mål.

Kamptid

Alle kamper spilles 2x12 min, med ett minutts pause

Premiering

Premieutdeling skjer ved HBK klubbhus. Her skal man møte etter siste kamp, og lagleder leverer liste med navn til ansvarlig for utdeling. Ved opprop kommer man frem og mottar premie. Det vil være anledning til å ta lagbilde på seremonien. Ber om at alle respekterer avgrensninger, slik at det blir enkelt å ta bilde for alle foreldre/foresatte/andre.

Kiosk

I kioskene våre selges det pølser, bagetter, is, brus/vann, vafler, kaffe og sjokolade. Ett eget utsalgstelt vil selge Hamburger og Pommes frites.

Vipps er betalingsmetoden under cupen, men vi har også noen kiosker hvor man kan betale med kort. Det gjelder i Kiosk1, kiosk2 og i Pommes frites teltet. Kontant er også mulig, men det er begrenset med vekslepenger så vis forståelse

Toaletter

Toaletter er godt merket og blir jevnlig rengjort, oppdager dere at det er tomt for papir eller annet så ber vi dere om å gi beskjed til en av funksjonærene som er til stede for dere.

Publikum

Vi forventer mye publikum, noe som er veldig hyggelig. Vi ønsker alle velkomne. Vi har noen begrensninger med tanke på hvor man kan oppholde seg.

AKA Arena; Her er det kun spillere, trenere og lagledere som har adgang. Publikum må forholde seg til tribune anlegget

HBK Banen; Her er det kun spillere, trenere og lagledere som har adgang. Publikum må stå på utsiden av banen, slik at alle kan se godt.

Kryptovault; Her kan man stå rundt hver bane.

Alle gressbaner; Her kan publikum stå rundt banene, men sørg for å holde avstand til linjene, slik at dommer og spillere får gode arbeidsforhold. Gi god plass til Lagets personer.

De som ønsker å ha med seg telt, parasoller, stoler, bord etc. Bes om å sette dette opp på steder som ikke kommer i konflikt med kampavvikling eller andre publikummere. Det er ikke lov med egne griller.

Aktivitetspark

KIWI vil ha en egen mini-park med konkurranser og aktiviteter, denne er åpen mellom 10-14 begge dager.

I tillegg vil Viken fiber Altibox være tilstede på lørdag med eget telt hvor man blant annet kan teste ferdigheter i PS

Salgstelt

Sport1 er tilstede og har ett utvalg av det mest nødvendige dersom det skulle bli behov i løpet av helgen

Uttrekkspremier

I samarbeid med KIWI vil vi trekke ut premier deltakende spillere. Årets premier er:

  • Senior NM ball fra Select
  • Landslagsdrakt
  • 2 billetter til Norge -Kypros på Ullevål

Premiene trekkes ut søndag kl 14.

Sekretariat

Befinner seg i HBKårneren og er bemannet gjennom hele turneringen, her får du svar på det meste. Du kan henvende deg pr. telefon til leder av sekretariatet

Peter Bekkestad, 916 81 785

Turneringsregler

Vi følger ordinære NFF regler gjennom cupen

Kampoppsett

Vi etterstreber å ha ett godt kampoppsett, med forutsigbarhet. Men dersom det skjer uforutsette ting som lagkansellering, e.l må vi prøve å justere slik at færrest mulig blir rammet. Da kan det forekomme endringer. Ber derfor om at alle sjekker Oppsettet i forkant av kamper i tilfelle endringer. https://www.profixio.com/app/kiwi-knottefestival-2023/categories

Sanitet

Røde kors vil være tilstede hele helgen, og vil være plassert sentralt i anlegget. Ta kontakt med en av funksjonærene om behov for hjelp skulle oppstå

FairPlay

KIWI Knøttefestival er ett arrangement for barn, vi oppfordrer alle til å sette seg godt inn NFF sine FairPlay regler. Vi forbeholder oss retten til å irettesette og i verste fall bortvise personer som ikke etterlever dette

Været

Slik det ser ut i skrivende stund er det veldig bra værprognoser, det betyr godt og varmt vær. I den forbindelse minner vi alle på at det er viktig å drikke mye, og finne ett sted i skyggen mellom kampene. Bystranda i Hønefoss er like ved, så om man liker en dukkert midt i juni, er Storelva stedet å besøke.

Se oversikt

lauru8rm7iv3lstwsbit.jpeg.jpg

 

Annonse: