Inger Vadder (20) har signert for Hønefoss BK

Inger Vadder (20) har signert kontrakt med Hønefoss BK med varighet ut sesongen 2020.

Vår nyeste signering står bokført med fem kamper i toppserien for Urædd sesongen 2016. Vadder har også en rekke kamper i 1.divisjon for Urædd (34), Snøgg (9) og Amazon Grimstad (10).

Jeg er fornøyd med overgang til et lag som spiller så offensiv fotball som det HBK gjør

— Inger Vadder Sandland

Kommer til et lag som spiller offensiv fotball

- Jeg er fornøyd med overgang til et lag som spiller så offensiv fotball som det HBK gjør. Jeg gleder meg ekstremt til seriestart, etter en tung vårperiode. Det har vært mye egentrening og regler/retningslinjer man må følge når man først får ha fotballtrening, så det å spille vanlige kamper med kontakt kommer til å føles bra, sier Inger Vadder til honefossbk.no

Slik oppsummerer 20-åringen dagens kamp mot Fart der hun hadde assist til Synne Hamborg sitt utligningsmål:

Fortsatt ting å jobbe med inn mot seriestart

- Kampen i dag var en bra gjennomføring inn mot seriestart. Det er en kamp som svinger mye, men vi har mye ball. Spesielt i første omgang skaper vi mange gode sjanser som vi skal score på når serien starter. Vi har fortsatt ting å jobbe med, så vi får nok å gjøre denne uken også. Likevel tar vi med oss det positive og bygger videre på det. Dette blir en tøff sesong med mange gode lag i 1. divisjon, men vi skal spille vår fotball og bite fra oss, avslutter nysigneringen.

Vi ønsker Inger Vadder velkommen til Hønefoss BK 

Annonse: