INSTRUKTØR TIL HVERVEN REVISJON FOTBALLSKOLE 2022

Hønefoss Ballklubb arrangerer Hverven revisjon fotballskole uke 25 (20. juni – 24. juni), 26(27. juni – 1. juli) og 32(8. august – 12. august).

INSTRUKTØR TIL HVERVEN REVISJON FOTBALLSKOLE 2022

Vi har nå gleden av å åpne opp for søknader til Hverven Revisjon fotballskole 2022, og gleder oss til noen fine uker med trivelige barn som er glad i fotball. Vi håper derfor at DU har lyst til å være med som instruktør på det som blir noen herlige uker med god stemning.

Søknadsfrist: Lørdag 30. april
Når;
20. juni – 24. juni / Uke 25
27. juni – 1. juli / Uke 26
8. august – 12. august / Uke 32

Vi skal ha gutter og jenter. Alle vil bli lønnet.
Stort pluss om du har grasrottrener 1 eller høyere.

Hvem kan søke:

1. Jenter 15-19, gutter 16-19 som kan delta hele uken.
  2. Du er positiv, jobber godt selvstendig og godt i team med andre.
  3. Du følger gruppen din gjennom dagen, og sørger for at de spiser og drikker godt i matpausen.
  4. Husk at dere hele tiden representerer klubben og takler lederansvaret som medfølger.
  5. Du er ryddig av deg og tar for deg nødvendige oppgaver før du får beskjed om å gjøre det.
  6. Du kan bidra minimum en uke, og et stort pluss om du kan flere.
  7. Du kan delta på instruktørsamling helgen i forkant av fotballskolen.

Skriv gjerne hvorfor vi skal velge deg som instruktør til vår fotballskole.

Skriftlig søknad sendes ansvarlig for fotballskolen Stig Nygaard, [email protected].