Iselin Nitter blir med videre

Iselin Barclay de Tolly Nitter (25) har signert ny kontrakt med Hønefoss BK med varighet ut sesongen 2020.

Iselin Barclay de Tolly Nitter signerte sin første kontrakt med Hønefoss BK 28.juli 2017. Siden har det blitt 39 kamper og 24 scoringer på 25-åringen.

— Iselin Barclay

Etter et lengere skadeavbrekk fra oktober i fjor var endelig Nitter tilbake i kampmodus mot Medkila 4.august i år. I sin andre kamp fra start denne sesongen mot gamle lagvenninner fra Øvrevoll Hosle scoret hun to mål.

- Jeg er veldig fornøyd med å signere ny kontrakt med klubben og ser virkelig frem til en ny sesong med resten av gjengen. Etter å ha prestert over all forventning denne sesongen, håper og tror jeg at klubben ønsker å satse ekstra på oss jentene framover, og sørge for at vi kan fortsette satsningen og ferden mot toppserien. Jeg skal iallefall gjøre det jeg kan for at neste sesong skal bli like god, om ikke bedre enn 2019-sesongen, sier Nitter til honefossbk.no etter at ny kontrakt var undertegnet.

Iselin og ball
Iselin Nitter er klar for nye opplevelser med Hønefoss BK i 2020

Hønefoss BK er veldig godt fornøyd med at 25-åringen fra Vikersund tar en ny sesong i HBK-drakta.