Isse: - Ønsker å prioritere litt annerledes

Nå vil 26-åringen fra Vikersund prioritere på andre ting som betyr mye for henne. Vi takker Nitter for strålende bidrag både på banen og utenfor siden hun kom til klubben i 2017.

Nitter debuterte for oss 6.august 2017 mot Stabæk 2 i 2.divisjon. Der noterte hun seg også for 2 av sine 27 scoringer for klubben. Hennes siste kamp i HBK drakta var mot KIL/Hemne i det som var årets siste seriekamp i 1.divisjon 2020.

Nå vil 26-åringen fra Vikersund prioritere på andre ting som betyr mye for henne. Vi takker Nitter for en strålende bidrag både på banen og utenfor siden hun kom til klubben i 2017.

Nitter startet med seniorfotball for Modum i 2012 i 3.divisjon, etter det har det blitt toppfotball for både Øvrevoll Hosle og Hønefoss BK.

Les mer om valget til Isse under bilde.

IMG_3637
Nå vil Iselin Nitter prioritere på andre ting som betyr mye for henne. Vi takker Nitter for strålende bidrag både på banen og utenfor siden hun kom til klubben i 2017.

Nedenfor kan dere lese hvorfor hun nå ønsker seg en pause fra fotballen.

Jeg har hatt mye tanker rundt dette den siste tiden da jeg har merket at kombinasjon av 100% jobb, lang reisevei og økt treningsmengde har vært svært krevende. Jeg har merket at det har sugd mye energi å planlegge, strukturere og tilpasse alt ut ifra fotball, mer enn det har gitt per dags dato.

Jeg har tross alt aldri prøvd meg på et liv utenom fotball, så derfor er jo det spennende også. Fotballskoene er uansett ikke helt lagt på hylla, men så får vi se om jeg entrer AKA arena og toppfotballen igjen i fremtiden.

— Isse

Det har tidvis blitt lite eller ingen tid til andre ting, noe jeg ikke lenger ønsker. Nå har jeg kommet dit at jeg etter omtrent 10 år med toppfotball ønsker å prioritere litt annerledes, og bruke tid på andre ting som betyr mye for meg. Fotball har alltid vært en stor del av meg, så dette er absolutt ikke en enkelt avgjørelse, men jeg tror det er den eneste måten å finne ut om avgjørelsen er riktig eller ikke.

Jeg vil uansett takke HBK og jentene for en fantastisk tid i klubben og jeg setter så enormt pris på alle minner vi har skapt sammen. Det er et samhold man ikke finner andre steder og det jeg absolutt vil kjenne på at jeg savner mest. Jeg har fått venner for livet som fortsatt vil være en stor del av livet mitt selv om jeg ikke er med på denne ferden lenger.

Isse

Vi respekterer valget hennes og ønsker henne lykke til videre. Iselin er alltid velkommen hos oss og det finnes alltid en ledig plass til henne i HBK!