Hønefoss BK utsetter all aktivitet frem til 19. januar

Vi utsetter all aktivitet for breddefotballen frem til 19.januar. Våre damer i 1.divisjon vil starte opp med treninger fra mandag 11.januar.

Hønefoss BK utsetter all aktivitet i breddefotballen frem til 19.januar. Våre damer som spiller i 1.divisjon vil starte opp med sine treninger fra og med mandag 11.januar.

NFF har oppdatert koronavettreglene gjeldende i perioden fra og med 4. til 18. januar, i tråd med myndighetenes skjerpede nasjonale retningslinjer i perioden.

De viktigste endringene nå er:
- All aktivitet utendørs må gjennomføres med minst en meters avstand
- Aktivitet innendørs kan ikke gjennomføres.

- Dette er ikke slik vi ønsket å starte det nye fotballåret for alle barn, ungdom og resten av spillerne i breddefotballen, men vi er nødt til å følge rådene og retningslinjene som gis av myndighetene. Det var avgjørende for barn og ungdom å få en normal idrettshverdag gjennom høsten 2020. Idrettens viktige rolle har aldri vært mer åpenbar enn i koronaperioden. Vi er veldig fornøyde med måten koronavettreglene har blitt fulgt helt siden de kom i fjor vår, og vi håper og tror at det også nå vil følges opp like godt av klubbene og spillerne, og at vi raskest mulig kan begynne med aktivitet igjen, sier Alf Hansen, direktør for utvikling og aktivitet i NFF.

Endringene i denne utgaven av koronavettreglene gjelder foreløpig kun i perioden 4.- 18. januar. Dette gjelder for hele fotballen, med unntak av de lagene som er en del av toppfotballprotokollen (Eliteserien, Toppserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen og Eliteserien i futsal).

Damelaget (1.div) starter med sine treninger førstkommende mandag (11.jan)

- Vi tror at disse nasjonale tiltakene vil gjelde i en periode på 14 dager, og vi har en klar forventning at det deretter vil åpne opp mer igjen, særlig de stedene hvor smittetrykket er lavt, sier Alf Hansen.

Det gjøres ellers ingen endringer i koronahåndboken, men spørsmål og svar vil oppdateres fortløpende.

Du finner alltid siste informasjon om fotballens smittevern på www.fotball.no/korona

koronavettregler fra 4_ jan