J15: Bare nesten for HBK jentene

Det ble bare nesten for HBK jentene mot Kongsberg, i det som faktisk var sesongens siste seriekamp i 1 divisjon J-15.

Spesielt avslutningen på tirsdagens kamp hvor HBK jentene presset på både for å få en utligning og kanskje også et seiersmål.

Det var en ganske sjansefattig 1 omgang og 0-0 til pause var en god beskrivelse av omgangen. HBK hadde et spillemessig overtak, men kom ikke til de store sjansene. Det gjorde heller ikke Kongsberg.

På sin eneste halvsjanse etter 22 minutter i 2 omgang klarte Kongsberg spissen til slutt å pirke en avslutning i hjørnet av mål, uttakbart HBK keeperen. Det kunne se ut som en ørliten svikt i forkant hos forsvaret. Sånt skjer i fotball og det stod plutselig 0-1 midtveis i omgangen. Dette gav HBK jentene en god vitamininnsprøytning og vi kom høyere opp på banen og trykket skikkelig etter siste 15 minuttene av kampene. Flere cornere på rad, mange avslutninger, men ballen ble blokkert av en tilfeldig forsvarspiller eller keeper. Virkelig synd at jentene ikke fikk uttelling for det trykket og innsatsen som ble lagt ned for såvidt gjennom hele kampen og spesielt i siste halvdel av 2 omgang.

Det var mye bra spill i dag og innsatsen og trykket mot slutten av kampen viste at jentene både har vilje og innsasts nok til å vinne fotballkamper, men i dag måtte vi se oss slått. Vi møtte et jevnt godt Kongsberglag bestående ett år eldre spillere enn våre, og som var litt heldige med å kunne reise hjem med en tre poenger.

En merkelig sesong dette, laget har til sammen spilt 9 kamper i år og serien er over. På samme tidspunkt i fjor hadde laget spilte omkring 40 kamper. Nå venter Viken cup for disse jentene, men den starter ikke før i november.

Seriekamp J15

1.divisjon Buskerud

Tirsdag 22.09

Aka Arena