J15 med sterk opphenting mot Urædd

Det ble litt av en opphenting da HBK J15 tok imot Urædd fra Porsgrunn til kamp på AKA Arena tirsdag kveld

Interkrets J15

AKA Arena

Tirsdag 5. oktober kl. 19:30

HBK – Urædd (0-2) 2-2

Mål: Linnea Klevengen, Mathea Venåsen

Assist: Camilla Rosenlund

HBK's beste: Mathea Venåsen

Laget:

Hedda Celine Rinde, Ella Heie, Bertine Pedersen, Heidi Obstfelder Svang, Nina Dordievski, Mathea Venåsen, Camilla Rosenlund, Maya Unstad, Fiona Dybdal, Linnèa Klevengen, Tyra Oldertrøen Vangli, Agate Maribo Sognelien, Mia Solheim Gjetanger og Hannah Elvira Ildjarnstad.

Kampen:

HBK kom sterkt tilbake etter å ha ligget under 0-2 til pause mot Urædd

Det ble litt av en opphenting da HBK J15 tok imot Urædd fra Porsgrunn til kamp på AKA Arena tirsdag kveld. Urædd åpnet kampen best og trykket veldig på det første kvarteret. Allerede etter 7 minutter fikk de uttelling på det som så ut som et innlegg fra høyre side, men i stedet for å slå ballen inn foran mål, gikk den i høy bue over HBK keeper Hedda Celine Rinde og inn i mål. Litt flaks, men Urædd hadde absolutt hatt ballen mest og trykket HBK bakover.

Det gikk et kvarters tid før HBK jentene fant ut av de lange ballene som Urædd slo ut på sin høyre kant og HBK forsvaret klarte å falle tidligere slik at de fikk tatt ut noen meter i sikring. Da dette var på plass, fungerte det også bedre fremover, og utover i omgangen tok HBK mer og mer over banespillet. Et par gode muligheter i siste halvdel av omgangen burde gitt uttelling, men i stedet var det Urædd som i siste minutt av første omgang doblet. Et balltap på midtbanen gav Urædd en overgangsmulighet og de fikk etter hvert skutt fra ca. 16 meter, og ballen gikk inn i mål til motsatt side for keeper. Noe ufortjent var det, men omgangen sett under ett var ledelse til Urædd fortjent.

I pausen fikk trenerne justert noen småting og det var en tent gjeng som gikk ut på AKA igjen for ytterligere 40 minutter. Alle ønsket å vise seg fra en bedre side og derfor var det gøy å se at jentene tok tak i kampen allerede fra første spark. Det gikk ikke mer en 4-5 minutter før Linnea Klevengen reduserte til 1-2 etter et hardt skudd fra ca. 10 meters hold. Fint gjennomspill av Camilla Rosenlund og flott løp av Linnea.

HBK opprettholdt trykket og hadde to-tre gode muligheter før utligningen som kom kvarteret ut i 2 omgang. Målet kom etter en avslutning fra HBK og hvor Urædd ikke klarte å få ballen ut av egen boks, og tilslutt havnet den hos Mathea Venåsen som med et velplassert skudd i hjørnet gav HBK en svært fortjent utligning.

HBK fortsatte å ha kontroll på kampen og skapte flere sjanser som kunne blitt mål. Men Urædd hadde også sine muligheter, så uavgjort var et greit resultat kampen sett under ett. I dag var vi noe upresise og ikke helt på høyde fra start av i 1 omgang, mens 2 omgang dominerte vi.

Med uavgjort i dag har HBK 8 poeng og er på 3 plass i Interkretsserien, bak Storm og Borre. Nå gjenstår to tøffe bortekamper mot Storm i Skien og Flint i Tønsberg, før vi avslutter sesongen hjemme på AKA Arena mot Konnerud den 26. oktober.

  Tusen takk for hjelpa med arrangementet i dag til kampvert Daniel, til assistentdommer Ulrik og keepermentor Tom, samt Siv som ryddet opp og ordnet med kaffebordet. Hyggelig var det også å se «skade- og sykebenken» vår, Ada, Mille og Hanna, på kamp i dag. Gleder oss til dere er tilbake i HBK drakt!!

Annonse: