J15: Tapte mot Borre

Mål:

HBK's beste: Hedda Celine Rinde

Laget:

Hedda Celine Rinde, Hanna Berg Houmb, Bertine Pedersen, Ella Heie, Nina Dordievski, Heidi Obstfelder Svang, Camilla Rosenlund, Mathea Venåsen, Mia Solheim Gjetanger, Ada Nordli, Fiona Dybdal, Agate Maribo Sognelien og Maya Unstad.

Kampen:

Etter full pott i de to første kampene i høstens interkretsserie så skulle HBK J15 onsdag kveld ta turen til Åsgårdstrand og møte tabelltopp Borre. Det var kun spilt 90 sekunder av kampen før Borre hadde satt kampens første ball i mål. Oppskriften var egentlig kjent for oss og den ble gjennomgått med jentene før kampen, men dessverre så hjalp ikke det. Sentral midtbanespiller hos Borre med flott crosser ut på venstre kant til sin lynraske medspiller, som stormet mot mål og satte ballen inn utagbart for keeper. En skikkelig kalddusj når vi faktisk var klar over at dette var måten de spilte på.

Samme spiller økte ledelsen til 2-0, før dagens tredje scoring kom på perfekt slått corner og påfølgende hodestøt, nok en gang utagbart for keeper. Men markeringen kan diskuteres både i denne situasjonen og generelt i hele første omgang da vi lå vi på avstand i forhold til motspiller og kom aldri tett nok oppi. Vi ble til dels spilt ut i 1 omgang. Noen grep og endringer ble gjort mot slutten av omgangen og fra start i 2 omgang. Det gjorde at vi fikk bedre kontroll på Borre spillerne og til tider hadde vi gode fremspill og løp, men uten å skape de store sjansene. Før Borre kampen hadde HBK jentene vært gjennom to matcher hvor vi hadde en rekke 100 % sjanser, men med liten uttelling. I dag skapte vi kun et par gode sjanser ved corner og frispark, men ellers ble det kun noen få halvsjanser.

Som nevnt hevet jentene seg betraktelig i 2 omgang og skal ha stor ros for det. Innsatsen var noe helt annet og vi er helt sikre på at vi til neste kamp skal være påskrudd fra start og igjen skape en rekke målsjanser. Borre scoret på en corner i 2 omgang, men det ble med det. Dermed gikk HBK på sitt første serietap denne sesongen.

Gratulerer til Ella Heie med en flott kamp i sin debut for HBK. Hun har kommet til HBK fra Hallingdal FK nå i sommer og vi er glade for å ha deg på laget. HBK’s midlertidige keeper Hedda Celine Rinde skal nevnes for en rekke gode prestasjoner i kampen. Trener Halvard kåret henne da også til HBK’s beste. Etter matchen var jentene samstemte i at vi i neste kamp skal komme mye sterkere tilbake og det skal gå ut over Konnerud, som gjester AKA Arena neste fredag (24.9) kl. 18:00. Vi håper mange møter opp på AKA for å heie jentene frem til seier. Heia HBK!