J15 uavgjort mot Modum

Det ble en veldig spennende kamp i flomlyset på Vikersund stadion tirsdag kveld.

To lag som har møtt hverandre to ganger tidligere i år og hvor hvert av lagene stod med en 3-0 seier før denne kampen. Modum fikk et spillemessig overtak allerede innledningsvis i kampen og beholdt det utover, men uten å skape så mange sjanser. Godt organisert forsvarsspill og trygghet i de bakre rekker gjorde at vi slapp dem lite til og de gangene de kom til avslutninger hadde Mille i målet full kontroll.

HBK jentene hadde til tider god kontroll ute på matta og flere gode forsøk på å spille seg gjennom Modum forsvaret. Etter flere nesten gjennomspill så lyktes det. Flott ball fra midtbaneleddet ble tredd gjennom til Linnea Klevengen som gikk på mål og avsluttet med et herlig skudd som endte i nettmaskene bak Modum keeperen. Ledelsen holdt seg til pause,

I 2 omgang ventet vi på et stort trykk fra Modum, men nok en gang spilte vi klokt og fornuftig bak. Vi ble nok til tider presset til å gjøre enkelte feil og misset på et par klareringer da Modum trykket på. Det endte med et skudd fra kort hold inne i boksen som var utagbart for vår keeper.

Spennende helt til siste slutt, men jentene ville ha med seg poeng hjemover og det fikk de. Innstilling og kampviljen i dag var skyhøy. Vi løftet oss flere hakk fra Konnerudkampen for en uke siden og spilte uavgjort mot dette laget som slo nettopp Konnerud 4-1. Modum består av både 14 og 15 åringer, hvor mange spiller på kretslaget og en del av dem er fast inventar på Modum sitt J-17 lag. Så den prestasjonen våre HBK jenter på 13 og 14 år gjør i dag står det stor respekt av.

Fin kamp og fortjent 1 poeng tirsdag kveld.

KAMPFAKTA

• Tirsdag 15.september

• Vikersund Stadion

• J15 1. divisjon - H