J15 vant sin tredje strake kamp

Svendsrudmoen

Torsdag 3. juni kl. 19:00

Holeværingen - HBK (1-3) 3-9

Mål: Linnea Klevengen 4, Maya Pariz Unstad 2, Hedda Celine Rinde, Heidi Obstfelder Svang, Agate Maribo Sognelien

Assist: Maya Pariz Unstad, Vilja Slettli Selmer, Mathea Venåsen, Heidi Obstfelder Svang, Linnea Klevengen, Nina Dordievski, Hedda Celine Rinde

HBK's beste: Hedda Celine Rinde

HBK J15 tok sin tredje seier på rad torsdag kveld ved å vinne hele 9-3 over Holeværingen på Svendsrudmoen. Det var en til dels jevn åpning på kampen, men etter omtrent halvveis spilletid i første omgang tok HBK jentene fullstendig over banespillet og kom til mange gode avslutninger.

Igjen fikk vi en kamp der HBK jentene dominerte store deler av kampen og hvor vi fikk se mye flott pasningsspill, bruk av kanter og gode innlegg. Det å holde ballen i laget har jentene blitt gode på og så kan vi av og til ønske oss raskere og bedre fremdrift. Men når laget først bestemmer seg for å sette fart fremover så skjer det alltid noe og som regel en god avslutning på mål.

I kampen mot Holeværingen fikk vi avfyrt mange flere skudd enn i de to første kampene, og igjen fikk vi se resultater av gode skuddøkter på treningene gjennom vinteren. Når jentene først fyrer av så er sjansene gode for mål, og i denne kampen fikk vi se strålende langskudd av både Hedda Celine Rinde, Agate Maribo Sognelinen, Heidi Obstfelder Svang og Linnea Klevengen. HBK`s øvrige mål kom som følge av gode kombinasjoner hvor vi spiller oss frem og setter ballen i mål, samt at vi er våkne og vinner ballen i dueller. Jentene scorer 9 mål i dag, og kunne med enda bedre konsentrasjon ha puttet ytterligere et par baller i nettet.

Holeværingen hadde også gode forsøk utover de tre fine målene de scoret, men bakerst stod HBK-keeper Mille Rørvik-Pettersen en god kamp med blant annet et par tøffe turer ut i feltet og hvor hun avverget gode sjanser for Hole jentene.

Dette ble en lagseier som alle 15 jentene var en del av. Likevel kårer vi Hedda Celine Rinde til beste HBK’er etter 80 minutter med beintøff jobbing, gode tacklinger og ikke minst et flott mål. Nevnes skal også Linnea Klevengen som spilte andre omgang og puttet 4 mål på 40 minutter.

Takk til spillere for en god kamp og til trofast publikum på sidelinja.