J17-2 tapte jevn kamp mot Hallingdal

AKA Arena

Torsdag 26. mai kl. 14:00

HBK - Hallingdal (1-1) 1-3

Mål: Fiona Dybdal (straffe)

Assist:

HBK`s beste: Clarissa Malinverni

Laget: Elise Ullern Nicolaisen, Clarissa Malinverni, Ella Heie, Emilie Halvorsen, Hedda Celine Rinde, Vanessa Makedonov, Anna Kristiansen Midtbø, Maya Pariz Unstad, Malin Fatland Nikolaisen, Fiona Dybdal, Helene Elise Spetalen, Hannah Elvira Ildjarnstad, Aurora Opsahl Hagen og Tyra Vangli.

J17-2 tapte jevn kamp mot Hallingdal i Buskerudserien

HBK 17-2 tapte en svært jevn og spennende kamp mot Hallingdal på AKA Arena torsdag ettermiddag. Kampen ble både tett og jevn fra første spark, og begge lag ønsket å spille god fotball gjennom sentral midtbane og via kantene. HBK jentene produserte flere gode muligheter i 1 omgang, og mål ble det halvveis ut i omgangen. Tyra Vangli kom inn i 16 meteren med god fart og hallingdalforsvaret måtte ty til ulovlige midler for å stanse henne. Den påfølgende straffen satte Fiona Dybdal i mål på en mesterlig måte, høyt oppe i keepers venstre hjørne. Velplassert og sikkert.

Hallingdal utlignet imidlertid kun fem minutter senere på et godt langskudd. Pauseresultatet var 1-1, noe som gav et riktig bilde av kampen bortsett fra at det kunne vært flere mål til begge lag.

Andre omgang ble ganske like den første. Mange gode dueller på midtbanen og fine forsøk på å spille seg til gode sjanser for begge lag. Hallingdal var det førende laget i en periode av omgangen, men god forsvarslinje hos HBK jentene hindret dem i å komme til mange avslutninger. I motsatt ende på banen fikk HBK også sine gode muligheter, men ingen uttelling.

Kampen så ut til å ende uavgjort, men Hallingdal utnyttet en corner i sluttminuttene som de fikk pirket inn i mål og dermed ledelse. Ett minutt på overtid kom deres tredje mål etter et godt løp på høyre kant som ble avsluttet med et skudd i mål. Dermed kunne hallingjentene ta med seg alle tre poengene «heimmat». En jevn kamp hvor HBK jentene stod godt gjennom 80 minutter og gjorde en formidabel innsats. Til tross for de to siste seine målene så skal jentene ha all honnør for kampen og gjennomføringen. De gav alt og det holdt nesten til poeng i dag.

Takk til alle som møtte opp på AKA Arena og heiet på jentene. En spesiell takk til super assistent dommer (som jeg ikke husker navnet på eller fikk takket for jobben), til kampvert Ådne Spetalen – til fotografene Aurora og Heidi som har levert bildene fra kampen – og til Marthe og Asle som virkelig gjorde en god og viktig jobb bak i kulissene. Til HBK sin jenteansvarlig Mona Mossing sendes gode tanker fra alle spillerne med et stort ønske om å ha deg tilbake på treninger og kamp så fort mulig. «All the best» fra alle spillere, støtteapparat og foreldre i J17 gruppa.