J19 NM – formidabel laginnsats

Det ble en utrolig spennende kamp på Skagerak Arena, der HBK-jentene var kun sekunder fra avansement til 2.runde.

HBK møtte et sterkt Odd-lag, der de fleste spiller i 2.div kvinner. Hjemmelaget hadde mye av banespillet, og kom også til en del sjanser utover i kampen. Men HBK-jentene forsvarte seg godt, med solid laginnsats og god defensiv struktur. I tillegg hadde vi en meget god sisteskanse i Emma Rønning som ryddet unna det som kom av skudd og innlegg. Hun var vår desidert beste spiller i denne kampen, og utstrålte en trygghet som forplantet seg videre til de andre jentene på laget.

Imponerende innsats av alle, og jentene leverer en formidabel lagprestasjon! Kamper som dette gir viktige erfaringer som vi tar med oss videre. En god referanse for hvor lista ligger én divisjon over der vårt rekruttlag spiller i år. Det var også moro å spille på en flott eliteseriearena, med stemning på tribunen og spenning i lufta gjennom hele kampen. Vi gratulerer Odd med seieren, og ønsker dem lykke til videre i NM.

Se kampfakta under vårt bildegalleri

Kampfakta

Skagerak Arena

Torsdag 19.8.2021

Odd - HBK  2-1 eeo

Pauseresultat: 0-0

Start-11er: Emma Rønning – Jenny Strandheim, Helene Houmb, Heidi Obstfelder Svang, Mathea Venåsen – Tuva Bjørkeslett, Sunniva Raaen, Nika Jakir – Camilla Rosenlund, Inga Bråthen Grønhovd, Guro Hagen. Innbyttere: Nejira Ibrahimovic, Ingeborg Dahlen, Nadya Mashaka Bøe, Ane Haugseth.

Scoringene:

87min: 0-1 HBK tar ledelsen! Corner. Inga er først på ballen og scorer

95min: 1-1 Odd utlikner, etter corner på overtid av overtiden. Vanskelig å forstå hvorfor dommer valgte å legge til såpass mye, og det kunne også se ut som Emma keeper fikk en dytt i ryggen inne i feltet.

Første ekstraomgang

2-1 Odd scorer igjen, etter ny corner på slutten av første ekstraomgang.

Kampen ebber ut med seier til hjemmelaget. Ergerlig når vi var såpass nær. Men for så vidt fortjent etter spill og sjanser.