J19 videre i cupen

Fredag kveld tok HBK J19 turen til Gol for å møte Hallingdal FK i første ordinære runde av NM J19 Telenor Cup.

Begge lag hadde en god blanding av spillere fra 16-19 år, hvorav HBK hadde med til sammen 7 spillere fra 2006-laget.

Hønefoss BK J19 startet med dette laget i kveldens NM-kamp mot Hallingdal: Emma Andrea Rønning, Heidi Obstfelder Svang, Jenny Strandheim, Helene Berg Houmb, Hanna Berg Houmb, Thekla Viola Slettli Selmer, Nika Jakir, Ane Haugseth, Sunniva Agathe Raaen, Inga Bråthen Grønhovd, Camilla Rosenlund.

Benken: Mathea Venåsen, Aurora Opsahl Hagen, Adele Brandal Eriksen, Ella Heie.

En første omgang HBK-jentene har god kontroll over vertene fra Hallingdal. Vi må vente til det 41.minutt før ballen går i mål bak Hallingdal-keeper Ingrid Skredderberget - målscorer Sunniva Agathe Raaen som treffer bra på skudd fra 17-18 meter. Det blir også stillingen når kampens dommer Ole Alexander Lund Eriksen blåser av den første omgangen. Fortjent 1-0 ledelse til HBK J19 til pause.

10.minutter ut i den andre omgangen øker vi til 2-0 etter scoring av Inga Bråthen Grønhovd.

Camilla Rosenlund sørger for en komfortabel 4-0 seier med to scoringer i løpet av 7.minutter (71.min/78.min). Vår keeper Emma Rønning med en kjemperedning på stillingen 0-2. En meget fortjent seier til våre jenter 19 som nå er klare for 2.runde NM Telenor Cup.