Jan før serieinnspurten i 1.divisjon

HBK TV har tatt en prat med hovedtrener for damelaget Jan Gundro Thorstensen før serieinnspurten i årets 1.divisjon.

Det gjenstår to kamper for vårt damelag i årets 1.divisjon kvinner. Søndag 27.oktober blir det seriefinale mot Fløya som topper 1.divisjon foran Hønefoss BK med fem poeng. Skal spenningen vare helt til 3.november må 1.divisjons beste bortelag slå serielederen, gjerne med noen mål.

Da de møttes på Aka Arena 22.april endte det 0-0 mellom lagene som etter 20 spilte kamper ligger på første og annenplass i 1.divisjon.

HBK TV har tatt en prat med Jan Gundro Thorstensen om forrige kamp mot Byåsen og hans tanker før møte med serieleder Fløya, hva han sa kan dere høre i videovinduet under

Det som er sikkert når to kamper gjenstår er at våre damer ikke kan bli dårligere enn nummer fire i årets sesong. Hønefoss BK er det eneste laget som kan true serieleder Fløya med to runder igjen å spille.

Screenshot_2019-10-20 1 div kvinner 2019 - Tabell