Jan Gundro Thorstensen

Jan Gundro Thorstensen fortsetter

Styret i Hønefoss Ballklubb (HBK) har inngått en ny avtale med Jan Gundro Thorstensen om å fortsette som HBK-damenes trener også i 1. divisjon neste år.

Vi vil også styrke støtteapparatet rundt damelaget ytterligere ved å ansette assistent-trener og vi oppfordrer interesserte trenere til å kontakte oss. Det er ønskelig at assistent-trener har gjennomført trenerkurset Uefa B-lisens.

- Vi har gjennomført grundige evalueringer av både herre- og damelaget etter 2018-sesongen. Som følge av dette arbeidet, har vi tilbudt Jan Gundro å fortsette som trener for vårt særdeles suksessrike damelag. Vi er glade for at han har takket ja til dette tilbudet, sier Cecilie P. Øyen, styreleder i HBK.

- HBK vil fremover ha en enda mer helhetlig satsing på både herre- og damefotball. I den forbindelse håper vi å kunne ytterligere videreutvikle samarbeidet med de andre fotballklubbene i distriktet om rekruttering og talentutvikling. Akkurat som HBKs A-lag på herresiden har vært en spydspiss for satsingen innen guttefotballen, ønsker vi at damelaget i 1. divisjon skal være det samme på jentesiden.

- Vi gleder oss til damelagets 2019-sesong etter årets flotte avansement, og vi ser frem til mange gode fotballopplevelser med laget på AKA Arena. Samtidig er vi også optimistiske i forhold til vår målsetning om en rask tilbakekomst til toppfotballen for herrenes A-lag, understreker Øyen.