Jan Gundro Thorstensen fortsetter som hovedtrener

Jan Gundro Thorstensen fortsetter med den gode jobben han startet i 2016 som hovedtrener for vårt damelag også i 2020.

Jan Gundro Thorstensen ledet sin første trening med vårt damelag 5.januar 2016.

Siden den gang har vi sett ett lag ta raske skritt til Norsk Toppfotball kvinner. Med to kamper igjen å spille i inneværende sesong kjemper damene våre helt i toppen av 1.divisjon i debutsesongen på dette nivået.

Thorstensen har tidligere trent Norderhov, Hønefoss SK, Gran og Jevnaker (assistent). Han har også gjennomført UEFA B-lisenskurs.

Nå er han klar for sin femte sesong som hovedtrener for vårt damelag som nå etter en fantastisk reise spiller på nest høyeste nivå i Norge.

Vi kan oppsummere reisen fra han overtok ansvaret av laget i 2016:

Vinner av 3.divisjon 2016

Vinner av 2.divisjon 2017 (tap kval til 1.div)

Vinner av 2.divisjon 2018 (vinner kval til 1.div)

Kjemper i toppen i 1.divisjon 2019

HBK TV tok en prat med Jan Gundro Thorstensen etter han hadde satt navnet sitt på en ny kontrakt med klubben. Hva han hadde å si kan dere høre i videovinduet under.

Vi ønsker Jan Gundro Thorstensen lykke til med sin femte sesong som hovedtrener for vårt damelag i 2020.