Jan oppsummerer og nye signeringer

Jan Gundro Thorstensen oppsummerer fra treningskampen mot Grei, nye signeringer og ståa i troppen.

HBK TV tok en prat med Jan Gundro Thorstensen før torsdagens trening på Aka Arena.

Nika Jakir (16) har signert

IMG_4536
Nika Jakir (16) har signert kontrakt med Hønefoss BK

Nika Jakir har de to siste årene spilt for Stabæk (J15, J16 og J17). Hun har tidligere spilt på aldersbestemte lag i Hønefoss BK og Heradsbygda.

16-åringen er en teknisk spiller som trives best på midtbanen.

Nika er tatt ut til landslagssamling med Kroatia J17 i februar.

Vi ønsker henne velkommen tilbake til Hønefoss.

Kristine Grønvold (17) har signert

IMG_4540
Kristine Grønvold har en rekke kamper på rekruttlag og aldersbestemte lag i Hønefoss BK.

Kristine som fyller 18 år i mars fikk sine første minutter i 1.divisjon mot Åsane i fjor.

Nå har hun skrevet under kontrakt med vårt damelag med varighet ut sesongen 2020.

Blitt veldig godt tatt i mot

- Jeg syns det var veldig gøy å få tilbud om kontrakt! Jeg har trent med laget siden i sommer, og blitt veldig godt tatt i mot av de andre på laget.  Jeg synes det er et veldig bra miljø, og trives godt i Hønefoss BK, sa Kristine Grønvold til honefossbk.no etter at kontrakten var signert.